Fortsätt till huvudinnehåll

For You / Till Dig

Att ge bort en present är alltid kul - men vad som är ännu roligare är att ge bort presenten i en fin förpackning, eller hur? Jag har pysslat ihop en presentpåse som jag har dekorerat med blommor och stickers - två av mina favoriter! Antingen dekorerar man en färdig ask eller påse, eller så viker man sin egen - det behöver inte alls vara svårt, bara skoj! Tänk vad glad mottagaren ska bli!

* * *

To give someone a gift is always fun - but what's more fun is to give that gift in a nice gift box or bag, don't you think? I have created a gift bag that I have embellished with flowers and stickers - two of my favourites! You can either embellish an available box or gift bag, or you can make your own - it's doesn't have to be hard, it's just fun! Imagine how happy the person who recieves this lovely gift will become!




Material:

Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Basic Grey True Love Collection pack C-TRU-4004 (stickers och papper)

Spellbinders Nestabilities – Labels Thirty-Three S5-187
EK Rock Fern Medium Punch EKPL7068
WRMK Gift Bag Punch Board 71333-3
Basic Grey Mini Alpha Stickers Grey BAS-3990
MD Tea roses RB2206
MD Green and Off-white Paper Roses RB2217
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900


Hoppas ni alla får en bra start på det nya året - Hope you all have a good start of the new year!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!