Fortsätt till huvudinnehåll

En pastellig kram / A Pastel Hug


Nu när vi befinner oss i mörkaste vintern, så tror jag att många längtar efter våren - det gör i alla fall jag! Det var alltså inte så konstigt att färgerna blev åt det pastelliga hållet när jag gjorde dagens kort. Jag vill ha vår nu!

***

When we're now in the middlle of the dark winter, I think that many of us long for spring - at least I do! It's not so strange that I used a lot of pastel colours when I did today's card. Spring - I want you now!

Material:
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Basic Grey True Love Collection pack C-TRU-4004 (stickers och papper)
Spellbinder Shapebilities – Address Book S5-167
Spellbinder Shapebilities – You are here S4-396
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
MD Dancing Daisy Stamp DDS3329
MD Green and Off-white Paper Roses RB2217
Adhesive Value Pack 01697-30

Hobbyworlds återförsäljare / retailers

***
Vi får se till att göra det bästa av de kalla och mörka kvällarna och vara riktigt kreativa - man får ta vara på det positiva, eller hur? Lite pysselmys säger i alla fall inte jag nej till!

***
Let's just make sure we do the best out of these cold and dark evenings - what better than to be creative? You just have to see the positive side, right? Some little cosy scraptime is not something that I would say no to anyway!

Ta hand om er! / Take care!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!