Fortsätt till huvudinnehåll

CHA nyheter från Spellbinders / news from Spellbinders at CHA

Som många redan vet så pågår CHA mässan i Anaheim för fullt borta i USA. Det är deras största mässa för hobby och hantverk. 

Mikael och Richard från Hobbyworld är där igen för att besöka våra befintliga leverantörer men förhoppningsvis även få med sig något nytt i bagaget hem - vem vet?
Spellbinder är ett av företagen som naturligtvis kommer med en massa nyheter. 

Här kommer ett axplock på nyheter så luta er tillbaka och njut av de fina produkterna:


Imorgon, lördag 11/1, kommer samtliga CHA nyheter från Spellbinders att finnas till förbeställning i vår webshop för återförsäljare. Leverans beräknas att ske från Spellbinders i mitten av mars.
------------------------------
For the moment is the CHA tradeshow up and running in Anaheim, USA, as many of you knows. The CHA are the biggest tradeshow for craft and hobbies over there.

Mikael and Richard from Hobbyworld are visiting the CHA tradshow this time as well. Mainly to visit our existing suppliers but hopefully they're gonna have some new stuff home as well - who knows?

Spellbinder is one of the companies whos attending the tradshow and reveals lots of new products.

Above you can see some of the news so lean back and enjoy all of the beautiful products.

Tomorrow, Saturday 11th of January, can all of our retailers pre-order all off Spellbinders new products in our webshop for retailers. Shipment is estimated 'til middle of March.

Kommentarer

  1. Många underbart fina dies - det kommer att bli en fattig vår, för det är mycket man vill shoppa!! ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!