Fortsätt till huvudinnehåll

Vårt DT 2014 / Our designteam in 2014

Får vi lov att presentera vårt DT-gäng för 2014?
Jeanette Wallén
Katja Joulak
Lisa Hellström
Malin Tivlin
Therese Welin
Under början av januari får ni träffa de tre nya DT-tjejerna lite närmare och det ska bli fantastiskt kul att få se vad ni fem ska hitta på under kommande år här i bloggen.
Med detta vill vi också passa på att tacka våra tre DT-tjejer, KatarinaLinda och Maya, som ni har lärt känna under dryga 1,5 år här i bloggen och som nu slutar som DT hos oss den sista december.
 De har varit otroligt duktiga och bidragit med deras stora passion för skapande och kunnande under dessa år.
Vi önskar dem ett stort lycka till i framtiden!
-------------------------------
Now it's time for announcing our new DT for 2014 - meet the talented ladies above.
In the beginning of January you will meet the new designers closely. We're excited to see what the five designers will come up to during next year.
We want to say thanks so much to our three designers, Katarina, Linda and Maya, who you have met during 1,5 years when their work ends at Hobbyworld at December 31st.
They have been creative and passionate these years.
We wish them all the best in their future!

Kommentarer

 1. GRATTIS ALLA NYA DT-TJEJER!!!

  SvaraRadera
 2. Välkomna till Hobbyworld, tjejer! Ska bli så skoj att jobba med er! :) ♥

  SvaraRadera
 3. Jag är otroligt glad och stolt över att få vara med i ett team med så galet duktiga tjejer!! :D Vilket skoj år det kommer att bli!! :D

  SvaraRadera
 4. Välkomna i gänget tjejer. Ska bli spännande att se vad ni kommer att skapa och kul att lära känna er♥
  Kram Therese/Tesa

  SvaraRadera
 5. Jag är övertygad om att det blir ännu ett fantastiskt år för Hobbyworld med det nya teamet! Känns givetvis tråkigt på ett sätt att lämna teamet själv, men jag önskar er all lycka till, och jag ser fram emot ett spännande år att få inspireras av er kreativitet och själv få luta mig lite tillbaka och bara skapa av hjärtans lust! :)
  Jag tror att det är en mycket bra konstellation!
  Lycka till allihop! Kram // Linda LW

  SvaraRadera
 6. Det här ska bli ett så roligt uppdrag! En ära att få vara med i detta team. Vilket år det kommer att bli! Kram Katja/Mezzanotte

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!