Fortsätt till huvudinnehåll

Tack!

Idag tänkte jag visa er en lite annorlunda värmeljusask, eller teljusask som det heter i pysselvärlden. :) 
Denna har jag skapat med hjälp av en tom toarulle och tutorialen hittade jag hos Bodil
I rullen får det plats sex värmeljus. 

Hoppas ni får en fin dag, tänk att det är mindre än en vecka kvar till jul! :)

*************

Here comes a different kind of box for tealights. It's made out of an toilet paper roll and I found 
the tutorial back at Bodil's place. It can contain up to six tealights.

I'll hope you all having a great day, it's not even a week until Christmas Eve! :)

Material
Bazzill Basics Mono French Vanilla T8-811 
Prima Marketing Julie Nutting Buff A4 PaperPad 910327
Prima Marketing Tea-Thyme Alpha Canvas Stickers 559168 
Prima Marketing Flowers Cabaletta 561758
Martha Stewart Swirling Lace Punch Around the Page Set 42-60051
Martha Stewart Five Leaf Branch Punch M283047 
Marianne Design Peach Paper Roses RB2218 
Marianne Design Pretty Pink Paper Roses RB2205 
Marianne Design Pink Bouquet Flowers JU0886
Marianne Design Tassels Romantic JU0888 
Spellbinders Nestabilities Standard Circles LG S4-114 
Spellbinders Nestabilities Classic Scalloped Circles LG S4-124 
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Frame One S2-001 Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!