söndag 1 december 2013

Silhouette Stamp Material

Jag blev helt fantastiskt glad när jag fick ett startkit med Silhouette Stamp Material i mitt dt-paket. Jag blev inte besviken kan jag lova för det blev jättefina stämplar. Något att tänka på är att man ska ta av det vita skyddspappet från skärmattan innan man fäster materialet på mattan, fråga inte hur jag vet ;) En annan grej är att materialet är ganska tunnt så små snirkliga stämplar är svåra att få rätt form på när man monterar det på kloss. Ett tips är att använda print-funktionen och skriva ut en mall på vanligt papper, lägga den utskurna stämpeln ovanpå mallen och peta alla delar på plats och sen trycka klossen mot så att stämpeln fäster.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

I was totally happy when I got a start kit of Silhouette Stamping Material in my dt-kit. I was not dissapointed because the stamps turned out great. I just wanted to add that to be able to use the special cutting mat you have to remove the white protective paper first. Don’t ask how I know that ;) The material is quite thin and if you cut intricate stamps from it they will be kind of hard to get the right shape when you mount them. You can use your print function in Silhouette Studio to first print out the shape on regular printer paper, then cut the shape from the material and when you are going to mount the stamp you just put it over the printed image and see that the shape looks right and then just press down your acrylic block on top and it will stick to it and be the right shape. 

IMG_8713

Jag bestämde mig för att göra en egen julstämpel för de flesta jag har är på engelska. Jag är grymt nöjd med resultatet! Jag embossade motivet i guld på svart cardstock och embossingdynan fäste jättebra på stämpeln. Jag rengjorde med en våtservet och lät lufttorka.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

I decided to make a Christmas stamp since most of mine are in english. I am really happy with how it turned out! I embossed the stamp in gold on black cardstock and the embossing ink worked great with my stamp. I cleaned it with a baby wipe and let air dry.

IMG_8707

På det första kortet pyntade jag med lite bling-brads från Carta Bella och så hade jag några udda enamel dots som jag målade guldiga med jättebra guldpennor från EK Success. Jag använde samma penna till att rita prickar och stygn runt om kortet

----------------------------------------------------------------------------------------------------

The first card I embellished with brads from Carta Bella. I also had some left over enamel dots in odd colours and I painted them gold with some great gold pens from EK Success. I uset the same pen to doodle little dots on the card and faux stitching.

IMG_8710

Det andra kortet fick prydas av bling från Marianne design och lite prickar. Det är min kära DT-kollega Linda som smittat mig med pricksjuka, hon har såna söta små trios med prickar på allt och jag ville testa ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

The other card got some bling embellishments from Marianne Design and also some doodeled dots. My dear DT-collegue Linda has infected me with dot-fever, she does those cut little trios of dots everywhere and I wanted to try ;)

Material/Supplies:

 • Silhouette Stämpel Startpaket
 • Bazzil Bling String of Pearls Cardstock
 • Bazzill Bling Luscious Cardstock
 • Bazzil Smoothies Blackberry Swirl
 • Marianne Design Snowflakes and Trees Rhinestones
 • My Minds Eye Enamel Dots
 • Carta Bella So This is Christmas Decorative Brads
 • EK Success Writing Pen Silver Gold 2Pk
 • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - White, Variety Pack
 • Scrapbook Adhesives Crafty Power Tape

Maya-Isaksson-signatur-liten

2 kommentarer:

 1. Men guuuuuud så snyggt!!! Ibland önskar jag att jag hade en Silhouette... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack <3 det är en makalös maskin :)

   Radera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...