Fortsätt till huvudinnehåll

Namnkort/Name card

Först ut är ett dopkort. Tillvägagångssättet för alla dessa kort är densamma. Jag har torrembossat bakgrunden med folders från Spellbinders. Stansade ut en tag från Sizzix och stansade även ut ordet i tagen. Spellbinders har jättefina alfabetsdies. Det ombrefärgade pappret bakom orden kommer från Echo Park. En punch från Martha Stewart användes till knappen.
************
First up is a baptism card. Procedures for all of these cards are the same. I have embossed the background with folders from Spellbinders. Punched out a tag from Sizzix and punched out the word on the tag. Spellbinders has beautiful alphabet dies. The ombre paper behind the words are from Echo Park. Martha Stewart buttonpunch.

Sizzix die - Tag & Tie
Spellbinders - Infinity embossing folder ES-012
MS - Embossed button Punch M283411
Paper: EP - Essential Ombre collection Kit
Sizzix die - Tag & Tie
Spellbinders - Mystic embossing folder EL-006
MS - Embossed button Punch M283411
Paper: EP - Essential Ombre collection KitSizzix die - Tag & Tie
Spellbinders - Decorative Fancy Tags Two embossing folder EL-034
MS - Embossed button Punch M283411
Paper: EP - Essential Ombre collection Kit
Sizzix die - Tag & Bookplates
Spellbinders - Industrial embossing folder EL-017
Paper: Carta Bella Rough & Tumble 12x12"collection pack.


Sizzix die - Tag & Bookplates
Spellbinders - Industrial embossing folder EL-017
Paper: Carta Bella Rough & Tumble 12x12"collection pack.

Andra Material/Other Supplies:
Bazzill - Cardstock, White
Sizzix - Big Shot
MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
Scrapbook adhesive - Tape runner
Scrapbook adhesive - 3D-tape

Tips: Spellbinders alpha die - Shapeabilities Font One Uppercase S6-009 or
Shapeabilities Font One Lowercase S5-199

Inspirationen fann jag hos Debby Hughes/Inspired by Debby Hughes.

Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!