Fortsätt till huvudinnehåll

Holiday Card Holder

Här har jag limmat ihop 2 stycken 12 x 12" mönsterpapper för att skapa en julkortshållare. Papper från Bazzill.
************
Here I glued together 2 pieces of 12 x 12 "pattern paper to create a Christmas card holder. Papers from Bazzill.
Plastfickan som jag fyllt med papper och paljetter kommer från ett PL kit från Jenny Bowlin. Jag klippt ur plastfickan från ett större ark med fotofickor. Sydde ihop toppen så att inte paljetterna trillar ur.
*************
The plastic pocket which I filled with paper and sequins comes from a PL kit from Jenny Bowlin. I cut out the plastic pocket from a larger sheet with photo pockets. Sew the top so that the sequins don´t fall out.
Insidan med 2 fack för kort.
************
The inside with two compartments for cards.
Den röda doilyn är utstansad med en Spellbinders die.
************
The doily in red is made out of a Spellbinders die.

Material/Supplies:
Bazzill cardstock - Ruby Slipper
Bazzill paper - Nordic Pines 6 x 6 mini prints
Bazzill paper - Nordic Pines 12 x 12 double sided patterned papers
Spellbinders - Grand Nestabilities, Grand Decorative Circles One LF-015
Spellbinders - Grand Calibur
Scrapbook adhesive - Tape runner & 3D-kuddar
MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
EP - Jenny Bowlin Photo Freedom pockets
EK Tools - 1/2 Inch Circle Punch 54-10062
EK Tools - 1 Inch Circle Punch
Epiphany Crafts - Pennant 25 SST-50


Önskar Er alla en riktigt God Jul!

Ha det gott!/Take Care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige. Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen: Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på Silhouette Americas Software-sida och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre!
Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet!


Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram.


För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon.
Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar.
Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol. Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge. Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste.
Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver.
Ha det bra och tack för mig!

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium. Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim. Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt.

En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår. Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design. Denna heter Matties Wild Flower.
Materiallista: DecoupagepapperDecoupagelackPensel
Tack för titten!