söndag 8 december 2013

Gift box

IMG_8715

Denna helg är jag och hälsar på min lillebror. Sen vi sågs sist har han hunnit gifta sig, hans fru har disputerat och nu är det hans tur att disputera. Självklart har jag med mig en liten present och presenten behövde en liten låda. Jag mätte presenten och i Silhouette Studio ritade jag upp en rektangel i den storlek som behövdes för att rymma gåvan. Sen hittade jag en fin ask som jag drog upp i storlek till dess att bottenrutan på asken var lika stor som min rektangel. På så sätt visste jag att presenten skulle rymmas i asken. Asken blev rätt stor och rymdes inte på ett 12x12 cardstock så det var tur att jag hade jättestora 12x24 cardstock hemma och en stor skärmatta till Cameon.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

This weekend I’m visiting my younger brother. Since we saw each other the last time he has gotten married, his wife has had her disputation and this week it is his turn. They do deserve a gift and off course I brought one. It just needed a box. I measured the gift and draw a rectangle that size in Silhouette Studio, I found a box I liked and rezised it so that the bottom rectangle was the same size as my drawn rectangle. That way I knew my gift would fit in the box. Since the box got quite big and didn’t fit my 12x12 cardstock I got out the big guns, my 12x24 inch cutting mat and cardstock.

IMG_8719

Jag hade en förpackning med rör och kranar som är så galet coola att jag vill ha fler! Jag använde en hel förpackning och så pyntade jag med supercoola Prima-rosor. Jag tycke att asken blev jättefin, i efterhand tänkte jag att ma skanske skulle skurit ut extra delar i Silhouette chipboard för att göra asken lite stadigare eftersom den var såpass stor men det funkar så länge man inte är för våldsam med den.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

I had some pipes and other parts from Prima that are so cool I just had to use them, I need more!!! I also added some black and grey glittery flowers from Prima. I really like my box. Maby I could have lined it with some Silhouette chipboard to make it sturdy since it is quite big. But this will work as long as I am careful with it.

Material/Supplies:

  • Silhouette Cameo
  • Silhouette Cutting mat 12x24
  • Prima Marketing Junkyard Findings Pipe
  • Prima Marketing interlude black/grey
  • Bazzil Cardstock Raven 12x24
  • Basic Grey Mini Alpha Stickers Black
  • Basic Grey True Love Collection Pack
  • Scrapbook Adhesives MyStik™ Permanent Strips Dispenser

Maya-Isaksson-signatur-liten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...