Fortsätt till huvudinnehåll

Decembers tävling / Challenge in December

Det är nu dags för oss att avslöja månadens tävling.
Den här månaden vill vi att ni skapar ett valfritt alster med julen som tema MEN de klassiska julfärgerna röd och grön får EJ användas.

Du kan alltså välja att skapa ett kort, en layout, något mixed media eller något altrat. Eller varför inte ett alster av varje sort? :)
Tävlingen pågår under tiden 1-21/12, ditt bidrag som ska vara nyskapat för den här tävlingen, mailas till helena@hobbyworld.se innan deadline.

Vi vill inte att du kombinerar bidraget till vår tävling med någon annan tävling och vill att ditt alster ska vara 500 pxl bred.

För att få vara med i vår tävling vill vi att du även bloggar ditt alster i din blogg och länkar till vår tävling (du måste ha bloggat innan du mailar in ditt bidrag).

Tänk på att din bloggadress måste finnas med i ditt tävlingsmail.

Vi kommer att utse tre stycken vinnare som vinner varsin presentkort på 200 kr i vår slutkundswebshop: Craftworld.
Vinnarna kommer att meddelas här i bloggen den 28/12 samt via mail.

Hobbyworld är en av de ledande distributörerna i Sverige och Norden inom hobby och hantverk. Våra leverantörer är välkända (ex Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) och deras produkter håller hög kvalitet. Återförsäljare till oss hittar du här!

Vårt eminenta DT visar här upp inspiration till månadens tävling:

Maya

Material:
Bazzil Cardstock Card Shoppe 8,5x11 Marshmallow
Nestabilities Mix-N-Match Ornaments
Silhouette Glitter Pulver
Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - White, Variety PackMalin 

Material:
Bazzill Basics Mono French Vanilla T8-811
Carta Bella Rough and Tumble 6*6 PaperPad CBRT19015
Basic Grey 25th and Pine Wood Die Cuts PIN-4368
Basic Grey Stickers BAS-3984
Spellbinder Shapeabilities 2013 Snowflake Pendant S5-185
Spellbinder Shapeabilities D-Lites Frame One S2-001
Artemio Pearls Round White 11006282


Tesa

Material:
Bazzill cardstock - White 
MS - Scoringboard 
MS - Papertrimmer 
Spellbinders - Floral Ovals S4-356 
Marianne Design - Tiny's mittens CR1255 
Scrapbook adhesive - Tape runner 
Scrapbook adhesive - 3D tape 
Sizzix - Big Shot 

Linda

Material:
Bazzill Basics - Thunder Trio #1 White T10-1001 
Marianne Design - Pretty Papers Bloc A5 - Winterworl PK9077 
Spellbinders - Grand Calibur Die Cutting Machine GC-001 
Spellbinders - M-Bossabilities ES-015 
Marianne Design - Winter Gems Rhine Stones - CA3107 
Prima Marketing - Ingvild Bolme Chalk Edger - White 891619 
Sticko - Sweethearts Silver Glitter Letter 52-10112 
Martha Stewart Crafts - Polar Stamp And Punch 42-25008 
Martha Stewart Crafts - Glitter - Sterling PL32181 

Prima Marketing - Paper Roses


Katarina
Material:
Bazzill Cardstock White 304124 
Bazzill Basics Electric 301272 
Prima stencil bubbles 960445 
Prima stencil stars 960469 
Marianne Design rosor RB2203 Valentine 
Kort och banner utskuret med Cameo

--------------------------------------
It's now time for revealing this month challenge.

This month we want you to create a christmas project BUT you can't use the ordinary "christmas colors" red and/or green.
The challenge takes place during December 1st until December 21st, your project shall be made for our challenge and can not be combined with another challenge. E-mail a photo of your project (maximum 500 pxl) to: helena@hobbyworld.se before deadline. You must blog your project as well.

We're gonna choose three winners who will win a giftcard worth 200SEK for use in our webshop Craftworld. The winners will be revealed at December 28th.

Our talented DesignTeam have made inspirational projects for this month challenge - see above.

Hobbyworld is one of the leading wholesalers in Sweden and Northern European Countries in hobby and crafts. Our brands are well-known (such as Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) and their products have high quality. Our retaliers you will find here!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!