Fortsätt till huvudinnehåll

Christmas Joy in white, blue & sparkly silver!

Dags för Decembers utmaning hos Hobbyworld! Denna gång ska du skapa ett alster inspirerat av julen, och det får INTE innehålla de traditionella färgerna rött eller grönt! Klurigt va? Mer information om regler m.m. hittar du HÄR!

Nedan hittar du mitt inspirationsbidrag, ett kort i vitt och blå toner som gnistrar och glimmar som vit snö mot en stjärnklar decemberhimmel!

* * * * * * * * *
And so it's time for the December Challenge over at Hobbyworld! This month we want you to create something inspired ny Christmas. But, we added a twist to it... You may NOT use the traditional colors red or green. Tricky huh? You will find out more details about the challenge itself and the rules if you check HERE!

Below you'll find the inspiration project I made, a card in white and blue shades, glimmering like white snow against a darkblue chrystalclear Decembersky.

Happy scrappin'!


Materiallista | Supply List | Hobbyworld Retailers
 • Bazzill Basics - Thunder Trio #1 White T10-1001
 • Marianne Design - Pretty Papers Bloc A5 - Winterworl PK9077
 • Spellbinders - Grand Calibur Die Cutting Machine GC-001
 • Spellbinders - M-Bossabilities ES-015
 • Marianne Design - Winter Gems Rhine Stones - CA3107
 • Prima Marketing - Ingvild Bolme Chalk Edger - White 891619
 • Sticko - Sweethearts Silver Glitter Letter 52-10112
 • Martha Stewart Crafts - Polar Stamp And Punch 42-25008
 • Martha Stewart Crafts - Glitter - Sterling PL32181
 • Prima Marketing - Paper Roses
 • Misc bling
http://www.zorcie.se

Kommentarer

 1. Hello I'am Chris !!

  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  World-Directory is 192 countries in the world! and thousands of blogs
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  You can forward this invitation to your friends

  PLEASE IMPERATIVE !
  Registration for the "Directory" blog, are free.
  We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
  **********************************************

  Last news of "Directory Blogspot" "
  Soon we will award the best Fashion blog and Makeup, crafts, handmade, cooking, paintings
  The Competition is open

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!