Fortsätt till huvudinnehåll

Album

I varje DT paket som vi får ligger det pappersremsor som fyllnad istället för exempelvis bubbelplast. För längesen fick jag idén att spara dessa och göra ett album av remsorna. De är ca 16 cm höga så det passade perfekt att fästa 15 x15 cm papper på varje sida . I senaste paketet fanns det underbara julpapper och jag har påbörjat dekorationerna för att sen fylla på med foton av den kommande julen.
************
In each DT package that we get, this paper strip work as a filler instead of bubble wrap. A long time ago I got the idea to save these and make an album of the strips. They are about 6½" high so it was perfect to use 6 x 6"  paper on each side. The latest package was filled with wonderful Christmas paper and I have begun the decorations. Then i will fill it with photos of this Christmas season.


Material/Supplies:
Bazzill Basics Paper 6 x 6 Nordic Pines #301180
Bazzill - Stickers – Nordic Pines # 301186
Carta Bella - So This Is Christmas Collection by Carina Gardner - 6"x12" Chipboard Accents
EP - ´tis the season papper collection with stickers
EP - Very Merry Christmas paper collection with stickers
Scrapbook adhesive - Tape runner and 3D tape
MS - Red White Twine 41-00205 
WRMK Crop-A-Dile Eyelet and Snap Punch 70907-7  for the binding


Ha det gott!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!