Fortsätt till huvudinnehåll

You are amazing...

I helgen som var så hade jag mina fina vänner Jeanette och RoseMarie på besök. Vi pysslade och skrattade tills vi fick kramp i både fingrar och mage. :) RoseMarie utmanade mig att göra ett kort med distressremsa och minst fyra stämplar. Ok, challenge accepted! Varför inte bryta trender och traditioner tänkte jag och skapade mig ett kort i Clean&Simple-stil. Inte mindre än fem stämplar lyckades jag klämma dit. :) 

RoseMarie tyckte att jag klarade hennes utmaning alldeles utmärkt! :)

***************

I hade two wonderful friends that visited me this weekend, Jeanette and RoseMarie. We where really crafty and also laughed our socks off! :) RoseMarie challenged me to make a card with distress ink and at least four stamps. Ok, challenge accepted! Why not go wild and crazy and make a card in real Clean&Simple-style? I used FIVE stamps! :) 

According to RoseMarie, I succeed with her challenge. :)


Material
Bazzill Basics Mono White T10-1001
Inkadinkado Clearstamps Flower Flourishes 60-30303 
Sizzix Framelits Die Set 9PK w/Stamps Word Labels 658701
Martha Stewart Butterfly Stamp And Punch 42-25010 
Artemio Pearls Round White 11006282 
Tsukineko Versafine Onyx Black TSVF082 


Kommentarer

  1. Fantastiskt snyggt Malin! Väldigt läckert att du behåller din stil och gör något helt nytt av det! Love it!

    SvaraRadera
  2. ...and it's lovely!! Älskar det kortet!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!