söndag 24 november 2013

The world is full of magic things...

IMG_8705

Ofta när jag skär ut med min Cameo skär jag ut lite extra bilder som kan vara bra att ha någon gång. Särskillt när jag skär ut i vitt så passar jag på att fylla ett helt cardstock så kan jag färga in det i den färg jag vill sen. Jag hade denna text liggande och utgick från den när jag gjorde denna LO. Jag har använt stenciler och mist, texture paste och andra färgprodukter som jag hade liggande och så avslutade jag med ett lager av Martha Stewart-Gesso som jag spädde med vatten för att tona ned de underliggande lagren. Det blev fint på det mjuka bakgrundspappret från Prima.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

When I use my Cameo to cut something out I often cut a bit more then I need. When I cut from white cardstock I usually fill the entire 12x12 surface with things that might come in handy. It is easy to color it to fit in with everything when needed. I had this text laying in my stash and wanted to use it. I made my background with mist, texture paste and other color products and finished with a layer with Martha Stewart Gesso diluted with water to soften all the colors. I like the effect on this soft Prima paper.

IMG_8687

Allt skimmrar i guld och rosa. Jag använde swirls, enamel dots och stämplar som prydnader tillsammans med några utskurna blad som låg i samma hög som texten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

It all shimmers in gold and pink. I used some Prima Swirls, Enamel Dots and stamps to ambellish and also some cut out leaves from my stash.

IMG_8704

Material/Supplies:

 • Prima Marketing Divine Mini Swirls Say It In Crystals 563936
 • Prima Marketing IOD- 12” x 12” Collection Kit
 • Silhouette Cameo
 • Martha Stewart Gesso
 • My Minds Eye Enamel Dots “Boy Crazy”
 • Carta Bella Wildflower 6x6 Paper Pad
 • EK Writing Pen Silver Gold 2Pk
 • Artemio Mini Glue Gun

Maya-Isaksson-signatur-liten

1 kommentar:

 1. Suuuuperläckert!! Gillar hur du skrivit ut ett helt "sjok" med ord!!

  SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...