Fortsätt till huvudinnehåll

Paper Wreath

Fick superläckra papper från Spellbinders i min ägo, specialanpassade för mixed media. Då fick jag prestationsångest! Jag är lite försiktig vad gäller just det, för börjar jag väl kladda med olika medium så fastnar jag lätt i det träsket och sen blir det klurigt att ta sig tillbaka till scrapbookingen. Och till jobbet för den delen, för det brukar innebära en hel del nattugglande...

Hur som helst. Så snygga papper kan inte bara ligga och samla damm så jag letade efter ett passande projekt då dessa papper är något tunnare än vad normala scrappapper är, kan inte säga riktigt exakt då det inte framgår av paketet, men definitivt tunnare än mina 80 grams kopieringspapper. Är du med då?

Sen fick jag se en bild på en söt liten enkel krans av pappersstrutar! Ja men PRECIS! Sen har jag bara snyggat till den lite "Zorcie Style". Tadaaa!

Alla strutar är fastlimmade på en rund kartongplatta på baksidan, och där har jag även fäst ett hänge så den går att hänga upp på väggen om man vill.

* * * * * * * * * * * * * * *

Got this adorable patterned paper pack from Spellbinders in my hands, especially suitable for mixed media. Oh my God! Can't do that! If I start playing with my mediums, I get stuck doing that and nothing else what so ever... Can't even go to work, because I stay up all night just playing with acrylics, gesso and such...

Anyway. That peautiful patterned paper can't be put on a dusty shelf, it has to be created with in any way yo can possibly think of! I started to look for a project that would do these sheets justice, and I finally came across this picture of a simple wreath of paper rolls. Yes OF COURSE! And I've added some pimping "Zorcie Style". Tadaaa!

All rolls are glued onto a rounded cardboard plate on the backside, and I also attatched a hanger so I can put it on the wall or a door or something like that.


 

Materiallista | Supply List | Hobbyworld Retailers
 • Spellbinders - Ephemera Papers Three, 6x6" Media Mixage Patterned Paper
 • Prima Marketing - Delight Flowers 570897 
 • Bazzill Basics - 12x12" White - T10-1001
 • Spellbinders - Grand Calibur Die Cutting Machine GC-001
 • Spellbinders - Shapeabilities - Damask Accents - S5-080
 • Spellbinders - Shapeabilities - Botanical Swirls & Accents - S5-146
 • Sizzix - Tags#2 - 658611
 • Marianne Design - Creatables - LR0157
 • Prima Marketing & Marianne Design - Misc Flowers 
 • Glue Gun
 • Lace ribbon 
 • Letter Stickers 


http://www.zorcie.se

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!