Fortsätt till huvudinnehåll

Och vinnarna är... / And the winners are...

Idag är det dags att avslöja de tre, förhoppningsvis också lyckliga, vinnarna i vår tävling i november. Denna månad var det dags att skapa utifrån en skiss som Malin hade ritat.
 
De tre vinnarna är (utan inbördes ordning):
 
Bidrag nr 7 - Maria Johansson
 
 
Bidrag nr 2 - Sofia Nilsson
 
 
Bidrag nr 8 - Ulrika Wandler
 
 
STORT grattis till er tre! Registrera er i vår slutkundswebshop så kan vi skicka era vinster :)
 
Tack till alla som deltog denna månad!
 
Den 1/12 kl 18.00 avslöjar vi decembers tävling här i bloggen. Visst hänger ni på då?
---------------------------------------------------
Today it's time for revealing the three, hopefully lucky, winners in our challenge in November. This month it was time for a sketch to be inspired from.
 
The winners are (see above).
 
A BIG congratz to all of you! We want you to register in our webshop so we can send you your prizes :)
 
Thanks to all of you who participated this month!
 
At 1st of December at 6 pm we're gonna reveal the challenge for December in the blog. We hope you will join us then as well.

Kommentarer

 1. Tack, tack!! Åh så skoj!! Vilka superfina bidrag mina "med-vinnare" har gjort! Grattis till er!

  SvaraRadera
 2. Tusen tack! Stolt som få :) Grattis till er med, så sååå fina lo!

  SvaraRadera
 3. grattis, vilka fina vinnarbidrag

  SvaraRadera
 4. WOW!! Stort grattis till er, tjejer!! :D

  SvaraRadera
 5. Jiiiii!!!! Vad kul!!!!
  Och stort grattis till de andra vinnarna också! Verkligen superfina!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!