Fortsätt till huvudinnehåll

Novembers tävling / Challenge in November

Hallå där! Det är nu dags för oss att avslöja månadens tävling.
Den här månaden vill vi att ni skapar ett valfritt alster som är inspirerat av skissen här nedan och dessutom måste det finnas blommor samt halvpärlor/enamel dots/blingstenar med på ditt alster. Du kan alltså välja att skapa ett kort, en layout, något mixed media eller något altrat. Eller varför inte ett alster av varje sort? :)


Tävlingen pågår under tiden 1-21/11, ditt bidrag som ska vara nyskapat för den här tävlingen, mailas till helena@hobbyworld.se innan deadline.

Vi vill inte att du kombinerar bidraget till vår tävling med någon annan tävling och vill att ditt alster ska vara 500 pxl bred.

För att få vara med i vår tävling vill vi att du även bloggar ditt alster i din blogg och länkar till vår tävling (du måste ha bloggat innan du mailar in ditt bidrag).

Tänk på att din bloggadress måste finnas med i ditt tävlingsmail.

Vi kommer att utse tre stycken vinnare som vinner varsin Cutter Bee-sax samt varsin Tweezer Bee-pincett från EK Tools.
Vinnarna kommer att meddelas här i bloggen den 28 november samt via mail.

Hobbyworld är en av de ledande distributörerna i Sverige och Norden inom hobby och hantverk. Våra leverantörer är välkända (ex Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) och deras produkter håller hög kvalitet. Återförsäljare till oss hittar du här!
Som inspiration visar vårt DesignTeam deras personliga tolkningar av månadens tävling:

Malin

Material
Bazzill Basics Mono White T10-1001
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Bazzill Basics Mono Pomegranate T2-250
Echo Park Photo Freedom Jenni Bowlin Collection Kit PFJB13008
Epiphany Craft Shape Studio Pennant 25 SST-50
Epiphany Craft Bubble Caps Clear Pennant 25 SSA-52 
Marianne Design Paper ROses Valentine RB2203
Prima Marketing Encore Flowers White 561338
Prima Marketing Tessitura Flowers 562755
Teresa Collins Fabrications Linen Rhinestones FAB-159
Teresa Collins Fabrications Linen Decorative Brads FAB-160


Therese

Material/Supplies: 
Bazzill cardstock - Maraschino 
EP - ´tis the season paper collection with stickers 
Spellbinders - Asian motifs S5-124 
Sizzix - Big Shot 
MS - Papertrimmer 
MS - Scoringboard 
MS - Glitter paint "Garnet" 32164 on the flowers 
MD - Metal charms Christmas JU0870 
MME - Winter wonderland enamel dots WW1065 
Scrapbook Adhesive - 3D tape 


***********
Katarina
Material: 
Prima stencil bubbles 960445 
Prima Junkyard findings 891626 
Prima mechanical leaves2 961046 
Prima vintage mechanism flowers 960315 
Marianne Designs Sunshine RB2202 
My Minds -Eye all is bright

Maya:

Material:
Basic Grey 25th and Pine Collection Pack
Bazzil Basic Cardstock - White
Marianne Design Paper Roses - Sunshine
Echo Park Photo Freedom Jenni Bowlin Collection Kit
Basic Grey Mini Alpha Stickers White
Marianne Design Snowflakes and Trees Rhinestones
Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - White, Variety Pack
Scrapbook Adhesives MyStik™ Permanent Strips Dispenser
Artemio Mini Glue Gun


Linda:
Material:
Bazzill Basics - Orange Peel White T10-1023
Prima Marketing - Delight 12x12" Collection Kit 950798
Prima Marketing - Misc Bling
Prima Marketing - Letter Stickers
Prima Marketing - Delight Flowers 570897
Prima Marketing - Giselle Flowers Mermaid 566395
Prima Marketing - Delight Wood Icons In A Box 950880
Prima Marketing - Ingvild Bolme - Chalk Edger Branch Bark 891084
Epiphany Crafts - Shape Studio Scalloped Circle 25
----------------------------------------------
Hi there! It's now time for the announcement of this month challenge.
This month we want you to create a project inspired by the sketch above and the project must also contain some kind of flowers AND Pearls/enamel dots/bling as well.
The challenge takes place during November 1st until November 21st, your project shall be made for our challenge and can not be combined with another challenge. E-mail your project to: helena@hobbyworld.se before deadline.
We're gonna chose three winners who will win a cutter bee scissor and a tweezer each. The winners will be revealed at November 28th.
Our talented DesignTeam have made inspirational projects for this month challenge - see above.

Hobbyworld is one of the leading wholesalers in Sweden and Northern European Countries in hobby and crafts. Our brands are well-known (such as Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) and their products have high quality. Our retaliers you will find here!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!