Fortsätt till huvudinnehåll

Höstbus

IMG_8661

Jag har inspirerats av Malins härliga skiss till novemberutmaningen och gjort denna LO. Bilden är på min dotter och hennes kompis, de har alltid så roligt ihop. Jag har gjort LOn med julpapper från Basic Grey, jag använde bara de rosa, turkosa och grå papprena ur serien, färgerna gick så bra ihop med bilden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

I was inspired by Malins great sketch for the november challenge and made this LO. The picture is of my daughter and het friend, they are always having the best time toghether. I made the LO with christmas papers from Basic Grey, I just used the pink, aqua and grey papers. I think the colors went really well with my photo.

IMG_8656

Eftersom det var Malin som kom på utmaningen så ska det såklart vara blommor och bling på alstret och det är jag glad över för det blev jättefint! Jag sped ut lite pappersrosor från Marianne design över sidan och så hade jag jättefint julbling i form av granar och snöstjärnor. Jag offrade en gran och skar den i småbitar och spred ut blinget över sidan. Det ser jättefint ut när de fångar ljuset.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Since it was Malin who came up with this challenge there had to be some flowers and bling on the creation. I just love how it turned out. I took some paper roses and scattered around the page and then I had some super cute christmas bling from Marianne Design in the shapes of trees and snowflakes. I sacrificed a tree, cut it up in little pieces and scattered them around the page and it looks really cute when they catch the light.

Material/Supplies:

  • Basic Grey 25th and Pine Collection Pack
  • Bazzil Basic Cardstock – White
  • Marianne Design Paper Roses – Sunshine
  • Echo Park Photo Freedom Jenni Bowlin Collection Kit
  • Basic Grey Mini Alpha Stickers White
  • Marianne Design Snowflakes and Trees Rhinestones
  • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - White, Variety Pack
  • Scrapbook Adhesives MyStik™ Permanent Strips Dispenser
  • Artemio Mini Glue Gun

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!