fredag 1 november 2013

Är du den vi ev. söker?

Vi på Hobbyworld har idag ett kreativt och duktigt DesignTeam som varit igång ett tag. Ett DesignTeam som vi är väldigt stolta över.
Till vårt DesignTeam söker vi ev. ytterligare medlemmar och/eller gäst-DT framöver.
Som medlem i Hobbyworlds DesignTeam tror vi att du:
- är positiv och stolt över att få tillhöra vårt DesignTeam
- är kreativ och ivrig att få visa upp dina välarbetade alster, alster som förhoppningsvis kommer att vara en stor inspirationskälla för andra pysslare
- regelbundet lägger in dina alster för publicering i vår blogg
- vill göra instruktioner eller steg-för-steg tutorials med någon teknik eller produkt du testat
- är aktiv och gärna kommer med förslag över förbättringar, förslag på nya leverantörer och nya infallsvinklar, ex förslag över månadstävlingar
- är en person som gärna håller sig uppdaterad om kommande trender inom scrapbooking, kortmakeri och även skapar egna trender
- vara villig att ställa upp på träffar och mässor för att demonstrera våra produkter

Har du intresse för bl a dekoration av kläder, vägg- och heminredning samt smyckestillverkning, då produktsortimentet även innefattar dessa produkter, så är det ett extra plus.

Som medlem i Hobbyworlds DesignTeam får du:
- arbeta med det senaste materialet inom scrapbooking och kortmakeri
- välfyllda kit med produkter när vi får in nyheter från våra välkända leverantörer
- skapa minst 1 alster varje vecka och ett inspirationsalster till våra tävlingar. (Alster såsom layouter, kort eller annat som du gjort speciellt till vår blogg,)
- ge din röst på bästa bidrag i våra tävlingar
- generös rabatt i vår webbshop
- självklart får du bidra med alster till andra butikers tävlingar
- behålla dina alster som du skapar men ibland kan vi vilja låna dem

Tycker du att det låter både spännande och roligt att vara medlem i vårt DesignTeam? Passa då på att söka genom att skicka ett mail till oss:helena@hobbyworld.se.

Berätta lite om dig själv i mailet och hur din förväntan för att designa för oss ser ut och vad du kan tillföra teamet. Skicka gärna med ett foto på dig själv.

Vi ser också att du även bifogar minst 4 bilder på alster du skapat under det senaste halvåret och det gör självklart inget om du visat upp dem tidigare på olika sätt, via internet eller liknande. Dina alster får vara max 1000 x 1000 pixlar stora. Har du en blogg/hemsida som du regelbundet uppdaterar med dina projekt är det ett plus och då vill vi att du länkar till den i ditt mail.

Naturligtvis kommer samtliga ansökningar att behandlas helt konfidentiellt. Men vill du själv berätta att du sökt som DesignTeam medlem hos Hobbyworld får du självklart göra det.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 november 2013. Vi kommer att spara alla ansökningar och återkommer till de sökande som vi finner intressanta.

Varmt välkommen med din ansökan!
Helena, Richard o Mikael på Hobbyworld
Hobbyworld.se är en snabbt växande distributör som levererar artiklar till scrapbooking, korttillverkning och annan kreativ hobby till butiker i Sverige och övriga Norden men även till länder i norra Europa. Vi sätter kvalitet före kvantitet och hos oss får våra kunder bra och professionell hjälp när det behövs.
Bakom hobbyworld.se står företaget Specialfolie som även driver craftworld.se och folier.se som båda är slutkundsbutiker. (Då butikerna har samma ägare kan alster som vårt DesignTeam skapar att visas i de olika butikernas bloggar mm.)

I vårt sortiment har vi många ledande märken, bl a Prima Marketing, Sizzix, Martha Stewart Craft, Silhouette, EK Success, BazzillBasicPapers, My Mind's Eye, Spellbinder, Epiphany Craft, Marianne Design, Teresa Collins Design, Basic Grey och många, många fler.

2 kommentarer:

  1. men å så kul! Detta skulle vara ett härligt uppdrag.

    SvaraRadera
  2. Det kan du ge dig på, Stephi! Galet skoj!! :D

    SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...