Fortsätt till huvudinnehåll

Persimmon from Basic Grey

Jag har lekt lite med papper från Basic Grey och deras Persimmon serie.
************
I've played with paper from Basic Grey and the Persimmon collection.

Eftersom det snart är Halloween skapade jag även ett kort för det tillfället. Den största cirkeln har jag skärt ut med hjälp av Martha S Circle Cutter. De mindre cirklarna har jag punchat ut med olika cirkelpunchar från EK Success.
************
Since it is almost Halloween I created a card for the occasion. The biggest circle I have cut out using Martha S Circle Cutter. The smaller circles I punched out with different circle punches from EK Success.

Här är ytterligare ett Halloween kort med stämplar från Inkadinkado och ram från Spellbinders.
************
Here's another Halloween card with stamps from Inkadinkado and a frame from Spellbinders.

Material/Supplies
Bazzill Cardstock - Kraft
Bazzill Cardstock - Jubilee
Bazzill Cardstock - Festive
BG - Persimmon paper collection with stickers
Spellbinders - Nestabilities Majestic Labels Twenty-Five S5-189
Sizzix - Big Shot
MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
MS - 4 tip pen
MS - Circle cutter
Inkadinkado - Pumpkin faces inchie bundle 60-30934
EK Success - 1 Inch Circle Medium Punch 54-20061
EK Success - 1/2 inch Circle Large Punch PSP02C
EK Success - 2 Inch Circle Punch 54-30151
Scrapbook adhesive - tape runner
Scrapbook adhesive - 3D tape

Private: Twine, sequins


Ha det bra!/Take care!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!