söndag 27 oktober 2013

Painted pumpkin

IMG_8641

Jag hittade en jättesöt pumpa på mataffären som fick flytta hem till mig. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med den och hade väl egentligen tänkt göra en pumpagubbe att ha på bron. Men så kom jag att tänka på Martha Stewart-färgerna och bestämde mig för att göra en bordsdekoration istället. Jag målade den vit med gesso, sedan lade jag ett lager svart färg på övre delen av pumpan och så crackle accent som jag sedan täckte med ett lager till med gesso. Sen täckte jag nederdelen lite slarvigt med lim och öste på Silhouettes guldglitter. Jag pyntade med lite band och spets och skar ut några hjärtan ur cardstock täckt med boksidor. Jag tycker att den blev jättesöt!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

I found a really cute pumpkin when I went to the store and bought it without really knowing what to do with it. I was thinking about carving a face but then came to think about my Martha Stewart Craft Paints. I decided to make a decoration for the table instead. I painted the pumpkin white with gesso, then covered the top part with black paint. Then I applied a layer of Crackle Accent and then some more gesso. I also painted the bottom part messy with glue and covered with glitter. To decorate I used some ribbon, lace and cut out some hearts from cardstock covered with bookpages to put on a string. I think the pumpkin turned out really cute!

Material/Supplies:

 • Martha Stewart Craft Paint
 • Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White
 • Martha Stewart Craft Paint Weather Effect
 • Martha Stewart Craft Glue
 • Silhouette Glitter Pulver

Maya-Isaksson-signatur-liten

4 kommentarer:

 1. Hur fint som helst! Älskar detaljen med de hängande hjärtanen!!!
  Kram
  //Cattie

  SvaraRadera
 2. Superfin blev den! Hjärtana är verkligen pricken över i! :)

  SvaraRadera
 3. Tack, vad söta ni är! <3

  SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...