Fortsätt till huvudinnehåll

Just cardstock

IMG_8510

Detta är min inspiration till månadstävlingen med vinster från Bazzil. Alstret ska vara helt utan mönstrat papper så jag använde en av de nya Spellbinders dies till att göra ett väldigt enkelt men lite roligt kort. Diesen är gjorda så att man kan stansa ut bara konturen ur pappret, eller så kan man bara stansa ut mönstret. Sen kan man såklart kombinera båda också. Jag stansade bara mönstret och monterade ett svart cardstock bakom på tunna 3d-kuddar. Jag stämplade en svart cirkel på Bazzils nya häftiga neonfärgade cardstock och sedan embossade jag hälsningen i vitt ovanpå.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here are my inspiration for this months challenge with prizes from Bazzil. The idea is to make a creation with no patterned paper at all and I used one of my new Spellbinders dies to make this card. The dies are made so that you can use only the outline, only the pattern or combine both. I cut the pattern from white cardstock and mounted it on black cardstock with thin 3D adhesive.I stamped a black circle on to the new cool neon cardstock from Bazzil and then I heat embossed a small greating in white.

Material/Supplies:

  • Bazzil Basics Cardstock – White, Black (smoothies), Electric #301272
  • Spellbinders Shapeabilities Delicate Doilies S5-205
  • Scrapbook Adhesives MyStik™ Permanent Strips Dispenser
  • Scrapbook Adhesives Thin White 3D Foam Squares

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!