Fortsätt till huvudinnehåll

From me to you

Dags för ännu en månadsutmaning hos Hobbyworld! Nu i oktober är utmaningen att skapa ett alster av enbart cardstock, utan några färdiga mönstrade papper. Det är fritt att doodla, stämpla, skriva m.m. men det ska vara för hand, och det ska göras på cardstock!

Mer info om tävlingen hittar du HÄR!
I bloggen hittar du även fler ursnygga inspirationsalster från det övriga teamet!

Nedan hittar du mitt inspirationskort där jag doodlat blommor på ett helt slätt vitt cardstock från Bazzill Basics. Lite färg att rita/måla med, samt en svart och en vit heltäckande tuschpenna är allt som krävs för att få ett härligt mönstrat papper i sina favoritfärger!

Scrappa lugnt!

------------------------------

So, time for another monthly challenge over at Hobbyworld! In October the challenge is to make a project exclusivly made of cardstock, no pre made patterned paper what so ever. Feel free to doodle, stamp or write on your cardstocks if you'd like some patterns, but that must be done on cardstock!

More info about the challenge you'll find HERE!
At the blog you'll also find other awesome inspiration projects made by the rest of the team!

Below is my inspiration card. I doodled flowers all over a plain white cardstock from Bazzill Basics. All you need is some nice colors, a white and a black opaque marker - and you'll get a cool patterned paper in your favourite colors!

Happy scrappin'!Materiallista | Supply List | Hobbyworld Retailers
 • Bazzill Basics - Classic Kraft T9-960
 • Bazzill Basics - Orange Peel Graystone T10-1080 
 • Bazzill Basics - Velvet Trio #2 Jubilee T6-603 
 • Bazzill Basics - Classic White T10-1005 Plain
 • Spellbinders - Grand Calibur Die Cutting Machine GC-001 
 • Spellbinders - Shapeabilities Fascination S5-206 
 • Prima Marketing - Ingvild Bolme - Chalk Edger Branch Bark 891084 
 • Martha Stewart - Doily Lace Edge Punch M284006
 • Martha Stewart - Mini Scoring Board 42-05013
  Martha Stewart - Paper Trimmer M281055 
Private Supplies
 • Ranger - Distress Markers
 • Faber Castell - Pitt Artist Pen - Waterproof
 • Black gel Pen
 • White opaque marker
 • Dymo & Dymo labeltape black


Kommentarer

 1. Så om man inte har en blogg så kan man inte vara med?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!