Fortsätt till huvudinnehåll

Vinnare deltävling #1 / Winners in challenge no 1

Vi är otroligt glada över alla fina bidrag som kom in till vår deltävling nr 1.
Vi tycker att det var svårare än vanligt att utse bara tre vinnare och vi skulle egentligen vilja ge ett pris till var och en som deltog (men det går ju inte).
Här kommer i alla fall de tre vinnarna:


Bidrag nr 10 - Lisa Hellström


Bidrag nr 14 - Åsa Johansson

Bidrag nr 22 - Anna Jonsson

Stort grattis till er alla! Era vinster kommer inom kort!
Vi passar på att tacka alla som bidragit med sina fina alster till deltävling nr 1!
Vi hoppas att ni alla hänger på deltävling nr 2 också. Man behöver inte delta i alla deltävlingar om man inte vill (fast då har man inte chansen att vinna en Grand Calibur stansmaskin från Spellbinder):
All information om deltävling nr 2 hittar du här!
----------------------------------------
We are so thrilled over all projects who came to us for the challenge part 1 this month.
We think it was more difficult then ever to pick only three winners this time and would like to give all of you a prize (but that's not possible...).
The three winners can you see above. A big congrats to all of you and your prizes will be sent shortly!
Thanks to all participants in challenge part 1! We hope you'll join us in challenge part 2 as well. You don't have to participate in all three challenges if you don't want to (but then you don't have the chance to win a Grand Calibur cutting machine from Spellbinders).
All information regarding challenge part 2 can you find here!

Kommentarer

 1. Nämen...tack för att ni gillade min skapelse :)
  /Superglad vinnare

  SvaraRadera
 2. Så fina LO, hösten är underbar att scrappa :)
  Ett stort grattis till värdiga vinnare.

  SvaraRadera
 3. Stort tack!
  Stolt och hedrad!!

  :)

  SvaraRadera
 4. tycker att bidraget "nattfrost" skulle ha vunnit, bland det snyggaste jag har sett.

  SvaraRadera
 5. Hej Anonym!

  Självklart önskar vi att alla bidrag skulle kunna vinna, för ALLA är jättevackra. Nu har vi bara tre pallplatser i varje tävling och dessa tre som valdes ut som vinnare denna gång, var tre som fångade våra ögon lite extra.

  Med ödmjukhet och respekt för våra tre vinnare och för alla våra fina fjärdeplaceringar, med andra ord till alla som skickat in till vår tävling: otroligt bra jobbat allihop! Jag hoppas att vi alla gläds med varandras framgångar. :)

  Mvh Malin

  SvaraRadera
 6. Åh va kul att ni gillade mitt bidrag!!! Hade helt missat detta då jag varit utomlands. Tack!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!