Fortsätt till huvudinnehåll

Veckans vinnare / This weeks winners

Vi är otroligt imponerade av era kreativa skapelser till deltävling nr 2 och det var riktigt svårt att utse bara tre vinnare (även den här gången). Till slut kom vi fram till tre stycken värdiga vinnare och de kommer här:
 
Bidrag nr 3 - Marie Svensson
 
 
Bidrag nr 13 - Lisa Hellström
 
 
Bidrag nr 19 - Karin Zander
 
 
Ett stort grattis till er alla - era vinster skickas inom kort.
 
Vi vill passa på att tacka alla som deltagit i deltävling nr 2, ni har varit fantastiskt duktiga allihopa!
 
Deltävling nr 3 är i full gång och vi hoppas att ni deltar även i den. All information om den tävlingen hittar ni här!
-----------------------------
We are so impressed of your creative projects for challenge part 2 and it was really difficult to pick just three (this time also) winners. But finally we could choose three worthy winners which you can see above.
 
Congratz to all of you - your prizes will be sent shortly.
 
We want to thank all of you who have participated this time, you've been amazing all of you!
 
Challenge part 3 is up and running and we're hoping you will join. All information regarding challenge part 3 can you find here!

Kommentarer

  1. Åhh!!! Yeiij vad kul!!! TACK! <3 stor kram å fortsatt fin onsdag! ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!