Fortsätt till huvudinnehåll

Trumvirvel, tack! / Drumroll, please!

Idag är det dags för oss att presentera vinnaren av det finaste priset i septembers tävlingar.
 
Priset går till en person som deltagit i alla våra deltävlingar och har skapat många fina alster som alla gick i höstens tecken.
 
Så här skriver vi om vår vinnare:
 
En djup känsla för detaljer och balansen mellan färger visar hon med sina vackra och intensiva bilder.
Härlig kreativitet med mycket välgjorda alster.
Hösten som tema verkar passa henne, då alla alster är fina och genomtänkta.
Använder sig av en fin färgskala och har gjort genomgående vackra alster till alla deltävlingar.
Med en stark känsla för färg och form har hon hållit en hög och välarbetad klass på sina alster.
Detaljrika och välarbetade alster med genomgående röd tråd både i stil och färg.
 
Får vi be om en trumvirvel, tack! Här kommer vår vinnare Lisa Hellströms alla tre alster som gav henne vinsten: en Spellbinders Grand Calibur!
 
Bidrag till deltävling nr 1:
 
 
Bidrag till deltävling nr 2:
 
 
Bidrag till deltävling nr 3:
 
 
Vi vill återigen tacka alla för att ni deltog i våra tävlingar. Det glädjer oss stort att ni tyckte om dem och vi tackar extra för alla glada tillrop i era mail :)
 
Den 1 oktober presenteras nästa tävling - hoppas ni hänger på då också!
-------------------------------------------------
Today it's time for us to announce the winner of the finest prize in the challenges in September. The prize goes to a person who has participated in all three challenges and has created lots of beautiful projects - all in the colors of autum.
 
Some sayings of the winner from our DT:
 
A deep sense for details and the balance between different colors shows with her beautiful pictures.
A lovely creativity and many welldone projects.
Autumn as a theme seems to fit her perfectly considering her projects are nice and planned.
She uses a nice colorscale and have done beautiful projects through the all challenges.
With a strong sence for colors and form she have made high-class projects.
Projects with lots of details and well-done containing a red thread in both class and colors.
 
Can we have a drumroll, please! And the winner is Lisa Hellström and the projects she made for our challenges which gave her the prize: a Spellbinders Grand Calibur, can you see above.
 
We want to thank you all for participating in our challenges this month. You fills our hearts with happiness for joining them and we also wants to thank you for the nice Words in your e-mails to us :)
 
At October 1st the next challenge will be presented - come and join us then as well!

Kommentarer

 1. Men ÅH!!!!
  Så otroligt glad jag blir!!!!!

  Tack för de ENORMT fina ord som ni har skrivit!!!
  Kärlek till alla inblandade!! :)

  SvaraRadera
 2. Grattis Lisa! Jättebra jobbat, så snygga bidrag.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!