Fortsätt till huvudinnehåll

Sunflower Card

Då var det dags för tredje och sista deltävligen i Hobbyworlds septemberutmaning! Utmaningen går ut på att göra ett kort som INTE får vara kvadratiskt eller rektangulärt, det ska vara höstigt - och dessutom innehålla minst en del som är utstansat med en die från Spellbinders. Klurigt va?

Nedan är mitt eget inspirationsalster, det ska förreställa en solros. Kronbladen har jag skurit ut med min Silhouette Cameo, men den fina doilyn i mitten av blomman är en spellbinderdie som jag "vevat fram" genom min Spellbinder Grand Calibur.

Mer info och ännu fler härliga inspirationsalster hittar du HÄR!

---------------------------

Time for the third and last September challenge over at Hobbyworld! This part is about making a card, NOT square or rectangular, must me made in autumn colors and it has to content at least one shape made by a Spellbinders die. Tricky huh?

You'll see my inspiration project below, it's supposed to be a sunflower. I cut the petals out with my Silhouette Cameo, but the adorable doily in the middle is a die from Spellbinder that I made with my Spellbinder Grand Calibur.

More info about the challenge and some really great inspiration projects you'll find over HERE!
Materiallista | Supply List | Hobbyworld Retailers
  • Silhouette Cameo 12 tum 199215
  • Bazzill Basics - Cardstock
  • Spellbinders - Shapeabilities - Vintage Lace Accents #S5-108


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!