Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivbordsset


Denna vecka har utmaningen varit att göra ett kit av 3 saker och vi har fått in superfina bidrag, men ännu finns tid kvar. Vid midnatt ikväll är deadline.
Nedan följer några detaljbilder på mitt inspirationsalster.
Ett set för skrivbordet med en hållare gjord av en gammal chokladask, en altrad bok och ett bälte till pennorna.
************
This week, the challenge has been to make a kit of three things and we have received so beautiful creations, but there is still time left. At midnight tonight is the deadline.
Below are some detailed pictures of my inspiration kit.
A set for the desktop with a holder made ​​out of an old box of chocolates, a altered book and a belt to the pens. 

Material/Supplies: 
Bazzill cardstock - White 
Spellbinders: 
Classic Scalloped Ovals Large S4-111 
M-Bossabilities Bricks and Bark EL-015 
Grand Decorative Labels One LF-018 
Venetian Accents S5-118 
Venetian Motifs S5-119 
Grand Calibur machine 
MS - Scoring board 
MS - Papertrimmer 
MS - 4 tip pens 
MS - Gesso 
MS - Paint: Metallic "Gold" and Satin "Chestnut brown" mixed to copper. 
MS - Paint brush set 
PM - Pocket Book Pad Gems 970284 

Private: Old Marabou Premium 70% cacao box, brads, book, black acrylic paint and lace.


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!