Fortsätt till huvudinnehåll

Sista bidragen till deltävling 2 / Last projects made for challenge part 2

Det har formligen rasat in bidrag under helgen till vår deltävling nr 2. Fantastiskt roligt tycker vi! Kreativiteten har stått högt i tak och det är otroligt vad ni är påhittiga och snabba att skapa.
 
Här kommer de sista bidragen till deltävling nr 2 :)
 
Bidrag nr 10 - Sonja Broberg
 
 
Bidrag nr 11 - Susanne Andersson
 
 
Bidrag nr 12 - Maritha Frölid
 
 
Bidrag nr 13 - Lisa Hellström
 
 
Bidrag nr 14 - Linda Kläringe
 
 
Bidrag nr 15 - Malin Jonsson
 
 
Bidrag nr 16 - Cecilia Dilnot Smith
 
 
Bidrag nr 17 - Åsa Sahlberg
 
 
Bidrag nr 18 - Sofi Söderlund
 
 
Bidrag nr 19 - Karin Zander
 
 
Bidrag nr 20 - Anna Johnsson
 
 
Bidrag nr 21 - RoseMarie Vintereld
 
 
 
Som ni förhoppningsvis redan har sett så har deltävling nr 3 publicerats tidigare imorse - all information om den sista deltävlingen hittar ni här!
 
Vi hoppas att ni är med och tävlar då igen. Har du inte deltagit i de andra deltävlingarna kan du ändå delta i den tredje tävlingen.
 
De tre vinnarna i denna deltävling kommer att publiceras den 18:e september. Lycka till!
---------------------------------------------
We've got lots of projects this weekend for our challenge part 2. So much fun! The creativity has been on top and we think it's amazing how creative and fast you are to produce.
 
Challenge part 3 has already been published this morning, as you've already have seen - all information regarding the last challenge can you find here!
 
We hope you will join us. Haven't you participated in the other challenges you can still join us in the third and last challenge.
 
The three lucky winners in this challenge will be announced at September 18th. Good Luck to all of you!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!