Fortsätt till huvudinnehåll

Ready for fall

IMG_8460
Nu är det dags för sista deltävlingen i vår höstutmaning och nu är det dags för kortmakarna att visa vad de kan. Jag har gjort ett halvt galet kort med hjälp av lövdies från Spellbinders. Det blev ganska rufsigt när jag var klar, jag vevade stansmaskinen en halv eftermiddag.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
It’s time for the last part of out fall challange and now it’s time for all the cardmakers to show their talent. I made a kind of crazy card with some leaf dies from Spellbinders. It turned out kind of straggly, I used the Big Shot quite a bit to make it.
IMG_8462
Jag har stämplat på nya Labels Thirty-Three som jag är helt förälskad i, den är superfin till texter på kort eller kanske bakom en titel på en LO.
Lycka till med utmaningen, hoppas ni har lika roligt som jag hade när jag gjorde detta kort!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
I’ve done my stamping on new Labels Thirty-Three, I’ve fallen in love with it. It such a great shape to place your sentiment on or maby a title on a LO.
Good luck with the challenge. I hope you have as much fun as I had making this card!
Material/Supplies:
  • Bazzil Basics Cardstock - Glow, Marachino, Marigold, Pomegranate, Kraft
  • Basic Grey Lucille Collection Pack
  • Spellbinders Shapeabilities Fall Foliage
  • Spellbinders Nestabilities Labels Thirty-Three
  • Spellbinders Nestabilities Standard Circles LG
  • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - White, Variety Pack
  • Scrapbook Adhesives MyStik™ Permanent Strips Dispenser
  • Prima Marketing Tea-Thyme Cabocons & Buttons
Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!