Fortsätt till huvudinnehåll

Happiness!

Det är verkligen en sann glädje att jobba med sin Big Shot och produkter från Spellbinders! De gör ju nästan sig själv med alla sina fina detaljer och möjligheter. Kortet nedan tog mig endast 15 minuter att göra. :) 

Den rosa, embossade bakgrunden har jag duttat lite Martha Stewart-färg på ytterst försiktigt så att endast de upphöjda delarna fått sig lite skimmer. Samma färg har jag inkat in de två vita partierna också, bara så pass att de ska skimra. Lite svårt att fånga med kameran men det är en härlig pärlemoreffekt. :)

Mer tid än så behöver man inte lägga för att få till ett dugligt kort som förhoppningsvis någon blir glad över. :)

Ha en fin dag!

**************

It's really a true joy to work with a Big Shot and a bunch of products from Spellbinders! They are so full of details that you dont have to do almost nothing to make it look great. The card below took me only fifteen minutes to do. :)

I gave the pink, embossed background a dash of Martha Stewart-paint, just with a light hand, on the embossed part. I have also inked the white details as well with the same Mother of Pearl-paint. It's a little bit tricky to catch with the camera but it shine like a pearl. :)

You dont need more than 15 minutes to make a decent card, I hope the reciever agree with me. :)

Have a nice day!

Material
Bazzill Basics Mono White T10-1001
Bazzill Basics Mono Petunia 1-140
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900 
Spellbinder Shapeabilities Gold Sentiments S5-200
Spellbinder Nestabilities Gold Majesty Circles S4-409
Spellbinder Nestabilities Exquisite Labels Eleven S6-008
Spellbinder M-Bossabilities Cabbage Roses ES-016
Marianne Design Flowers JU0869
Marianne Design Paper Roses Pretty Pink RB2205
Artemio Pearls Round White 11006282 
Martha Stewart Craft Paint Pearl Mother of Pearl PL32127


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!