Fortsätt till huvudinnehåll

Every little seed will grow...

Tävlingsdags del 2 hos Hobbyworld! I den här deltävlingen ska man scrappa ett set som är minst i tre delar! Mer information om tävlingen hittar du HÄR! Som inspirationsalster har jag använt mig ganska uteslutande av Bazzills pappersprodukter, och av min Silhouette Cameo för att skära ut alla figurer och askar.

Jag har gjort ett gäng 3D-kuvert att förvara årets fröskörd i, en liten box man kan ställa dem i - och en kort till det. En perfekt present till den trädgårdsintresserade!

-------------------

Time for the second challenge at Hobbyworld's! In this part we want you to make a set of at leadt three. You will find out more details of the challenge HERE! As a inspirationproject I've used Bazzill Basics for cardstock and patterned paper, and my Silhouette Cameo to cut out the different shapes and boxes.

I made a few 3D-envelopes to collect my seeds of the year, and a box to put them in, and for last I made a card to go with it. A perfect gift for a person with a garden!


Materiallista | Supply List | Hobbyworld Retailers
  • Silhouette Cameo 12 tum 199215
  • Bazzill Basics - Basics Collection - 12 x 12 Assortment Pack - Kraft #304270
  • Prima Marketing - Bel Canto Flowers Yellow 562144
  • Prima Marketing - Bel Canto Flowers Dark Orange
  • Prima Marketing - Misc roses


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!