Fortsätt till huvudinnehåll

Alster till deltävling 1 / Projects made for challenge #1

Det har nu gått några dagar sedan vi presenterade vår september tävling.
En tävling som består av tre deltävlingar som presenteras varje söndag under tre veckors tid (1/9, 8/9 samt 15/9) där man har tid på sig att skapa fram till lördagen efter (7/9, 14/9 samt 21/9).
 
De som deltar i alla tre tävlingarna har möjlighet att kamma hem storvinsten som är en Spellbinders Grand Calibur.
 
Här kommer de första bidragen som skickats in:
 
Bidrag nr 1 - Maria Frölid
 
 
Bidrag nr 2 - Petra Gustavsson
 
 
Bidrag nr 3 - Marie Linder
 
 
Bidrag nr 4 - Åsa Sahlberg
 
 
Bidrag nr 5 - Martina Axell
 
 
Idag är det torsdag och än är det gott om tid att skapa till deltävling #1, deadline är på lördag. All information om tävlingen hittar du här!
-----------------------------------------------------------------
It's been couple a days since we announced our challenge for September.
It's a challenge in three parts who will be presented each Sunday in three weeks time (at September 1st, 8th and 15th) and you have time until Saturday (the week after) to create and e-mail your project.
 
Among all participants there will be one who will receive the grand prize: a Spellbinders Grand Calibur cutting machine. 
 
The first projects for the first challenge you will find above.
 
All information regarding the challenge can you find here!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!