Fortsätt till huvudinnehåll

Spellbinders Font One

Jag fick några av de nyaste Spellbinders diesen skickade till mig för ett tag sendan, dessa släpps i slutet av augusti. Jag älskar detta set som heter Font One Uppercase. Jag hade en sparad bild i min inspirationsfolder, ett riktigt cool födelsedagskort med utstansade siffror. Jag har letat som en tok men kan inte hitta originalet på nätet men jag har liftat det kortet. Istället för siffror använde jag bokstäver.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

I got some new Spellbinders in my mailbox a while ago. These will be released in the end of august. I LOVE this set, it’s called Font One Uppercase. I saved a really cool bithday card card in my inspiration folder, I’ve been searching the net like crazy to find out who made it but I just can’t find it. I lifted the card but used letters instead of numbers.

IMG_8358

Jag använde kraftfärgad cardstock bådet till kortbas och kortfront men jag använde en äldre Echo Park-serie som bakgrund till bokstäverna. Jag älskar de färgglada papprena i Everyday Eclectic-serien designad av Allison Kreft.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I used kraft cardstock for the cardfront and the cardbase but backed the letters with papers from an older collection by Echo Park. I love the bright patterns in the Everyday Eclectic Collection by Allison Kreft.

Material/Supplies:

 • Bazzil Basics Cardstock – Kraft
 • Spellbinders Font One Uppercase
 • Echo Park Everyday Eclectic – Chevron Woodgrain, Kraft Clouds
 • Scrapbook Adehsives Crafty Foam Tape
 • Scrapbook Adhesives MyStik™ Repositionable Dots Dispenser

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

 1. Åh, så snyggt! Det här måste jag testa att lifta med mina alfabetdies.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Det var jättekul och man kan ju skriva vilken hälsning som helst :) Jag vill gärna se din lift sen också såklart ;)

   Radera
 2. Vet precis vilket kort du menar - svart med rosa siffror!!??? Eller hur! Din tolkning är jätte cool! Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Precis det! Som jag har letat :) Vet du vem som gjort det? Vill så gärna länka till originalet...

   Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!