söndag 11 augusti 2013

Spellbinders Font One

Jag fick några av de nyaste Spellbinders diesen skickade till mig för ett tag sendan, dessa släpps i slutet av augusti. Jag älskar detta set som heter Font One Uppercase. Jag hade en sparad bild i min inspirationsfolder, ett riktigt cool födelsedagskort med utstansade siffror. Jag har letat som en tok men kan inte hitta originalet på nätet men jag har liftat det kortet. Istället för siffror använde jag bokstäver.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

I got some new Spellbinders in my mailbox a while ago. These will be released in the end of august. I LOVE this set, it’s called Font One Uppercase. I saved a really cool bithday card card in my inspiration folder, I’ve been searching the net like crazy to find out who made it but I just can’t find it. I lifted the card but used letters instead of numbers.

IMG_8358

Jag använde kraftfärgad cardstock bådet till kortbas och kortfront men jag använde en äldre Echo Park-serie som bakgrund till bokstäverna. Jag älskar de färgglada papprena i Everyday Eclectic-serien designad av Allison Kreft.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I used kraft cardstock for the cardfront and the cardbase but backed the letters with papers from an older collection by Echo Park. I love the bright patterns in the Everyday Eclectic Collection by Allison Kreft.

Material/Supplies:

 • Bazzil Basics Cardstock – Kraft
 • Spellbinders Font One Uppercase
 • Echo Park Everyday Eclectic – Chevron Woodgrain, Kraft Clouds
 • Scrapbook Adehsives Crafty Foam Tape
 • Scrapbook Adhesives MyStik™ Repositionable Dots Dispenser

Maya-Isaksson-signatur-liten

4 kommentarer:

 1. Åh, så snyggt! Det här måste jag testa att lifta med mina alfabetdies.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Det var jättekul och man kan ju skriva vilken hälsning som helst :) Jag vill gärna se din lift sen också såklart ;)

   Radera
 2. Vet precis vilket kort du menar - svart med rosa siffror!!??? Eller hur! Din tolkning är jätte cool! Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Precis det! Som jag har letat :) Vet du vem som gjort det? Vill så gärna länka till originalet...

   Kram!

   Radera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...