Fortsätt till huvudinnehåll

Some things....

 Tänk att vissa saker kan man inte klara sig utan. De blir som ett signum av en själv och en förlängning av ens personlighet. Två av mina saker som jag i stort sett aldrig lämnar är mina pilotbrillor och min skinnjacka. De har nog nästan vuxit fast på mig efter 27 års flitigt användande. Min första skinnjacka ärvde jag efter min pappa när jag var 11 år. Jag grämer mig djupt att jag inte sparat dem, en riktigt 70-talare med muddar och långa slag. Precis som de skinnjackor jag köper idag. :)

**********

Some things are hard to manage without. They are a little of a signatur of you and are always with you. Two of my things that I'm hardly without, is my sunglasses, Pilot style, and my leather jacket. I think they has almost grown in to my skin after 27years of use. My first leather jacket was my fathers old one, he gave it to me when I was 11 years old. I deeply regret that I didnt keep it for all this years, it was a real retro jacket from the seventies with wristlets and long lapels. Just like the leather jackets that I buy today. :)
Material
Bazzill Basics Mono White T10-1001
Prima Marketing Stencils Sunrise Sunset 960155
Prima Marketing Vintage Trinket Sunrise Sunset 960353
Prima Marketing Alphabet Stickers Zephyr 559175
Prima Marketing Say it in Crystals 560454
Prima Marketing Flowers Soprano 561703
Sticko Sweetheart Black Glitter Small 52-10114
Sticko Aristocrat Alpha Small 52-10166
Basic Grey Stickers BAS-3988
Basic Grey Stickers BAS-3984
Marianne Design Paper Roses Navy Blue RB2209
Epiphany Crafts Punch Oval 25 SST-37
Epiphany Crafts Bubble Caps Clear Oval 25 SSA-39
Epiphany Crafts Metal Settings Oval 25 Silver S7-53
SMASH Black Dots Tape 30-614796
My Minds Eye Collectable Notable Decorative Tape CTB129

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!