söndag 25 augusti 2013

Pimp your iPhone

Mitt iPhoneskal började se lite skabbigt ut och jag tänkte att det var dags att skaffa ett nytt. Men så kom jag på att jag har Martha Stewart Craft Paint och ville testa om det gick att piffa upp det gamla skalet.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

I had an old iPhone cover that started to look a bit shabby. I was going to get a new one but instead I got the idea to paint it with Martha Stewart Craft Paints to make it like new.

IMG_8419

Jag valde en turkos ton med pärlemorsskimmer och när jag målat ett par lager och det fått torka så maskade jag med washitape och målade med olika färger så att det blev strålar från kamerahålet. Jag ville vara säker på att det skulle sitta så jag lade ett lager klarlack allra sist, skalet nöts ju rätt bra. Jag skulle rekommendera att använda ett blankt lack (jag använde matt glue and seal) eftersom lite av blinget försvann efter lacket kom på.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

I picked one of the turqoise pearl paints and painted the whole cover a couple of times. After that I masked some areas off with washi tape to create a sunburst. I ended up covering everything with some glue and seal just in case. I would reccomend not using the matte finnish since it took some of the bling away.

IMG_8423

Material/Supplies:

  • Martha Stewart Craft Paint - Pearl Jet Stream, Metallic Gold, Satin Sea Lavender, Glitter Turquoise, Glitter Sugar Cube, Glitter Florentine Gold
  • Martha Stewart Craft Paint Basic Brush Set 5pc

Maya-Isaksson-signatur-liten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...