Fortsätt till huvudinnehåll

Nya Spellbinders och Martha Stewart Paint.

Nya Spellbinders har släppts efter CHA-mässan i USA.
Ramen runt texten är en av dom.
************
New Spellbinders have been released after the CHA trade show in the United States.
The frame around the text is one of them.
Jag blandade Martha Stewart Paint -Pearl Aquarium med lite modelling paste och målade detta över en stencil med prickar från Prima. Klippte till en fjäder på fri hand och målade den med samma färg. Stansade ut ramen från Spellbinders och stämplade min text. Limmade på några paljetter. Klart! Snabbt och enkelt.
************
I mixed Martha Stewart Paint Pearl Aquarium with some modeling paste and painted it over a stencil of dots from Prima. Cut a feather freehand and painted it with the same color. Punched out the frame from Spellbinders and stamped my text. Glued on some sequins. Done! Fast and easy.


Material/Supplies:
Bazzill cardstock - White
MS - Papertrimmer
MS - Scoringboard
MS - Paint, Pearl Aquarium
PM - Poppies & Peonies 12"x12" mask, polka dots stencil
Spellbinders - Tile works S5-193
EK Success - Cutter Bee scissor
Scrapbook adhesive - 3D tape
Sizzix - BigShot

Private: Stamp, sequin.


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!