Fortsätt till huvudinnehåll

Martha Stewart Paints


Precis som mina kollegor i teamet har jag också fått massor med nya färger från Martha Stewart
* * * * Happy dance!:) * * * *
Jag testade att använda några av dom på tyg. Till denna påse använde jag nyansen "Surf" av satinfärgen. Schablonen jag använt är utskuren av Cameon.
Jag la schablonen på tyget och använde en lite svamp för att dutta på färgen. Tog bort schablonen och hängde tyget på tork över natten. Sen sydde jag ihop en liten påse utav tyget.

************
Like my colleagues in the team, I have also received lots of new colors from Martha Stewart
**** Happy dance! :) ****
I tried to use some of them on fabric. For this bag I used the shade "Surf" with the satin paint. The template I used is cut out of the Cameo.
I put the stencil on the fabric and used a little sponge to dab on color. Removed the stencil and let the fabrik dry overnight. Then I sewed together a small bag out of the fabric.


Material/Supplies:
MS - Satin paint set, color: Surf

Private: Fabrik, button, ribbon and twine

 Sen testade jag att göra en lite uggla med glitterfärgen. Som mall har jag stansat ut delarna från Marianne Design´s uggledie och ritat av delarna på tyget med en blyertspenna. Sen fyllde jag i ugglan med glitterfärg.
************
Then I tried to do a little owl with glitter paint. As a template, I punched out portions from Marianne Design's owl die and drawing of the parts of the fabric with a pencil. Then I filled in the owl with glitter paint.

Fotade ugglan i solljuset för att visa hur glittrig den är.
***********
The owl in the sunlight, to show how sparkly it is.
  

Material/Supplies:
MS - Glitter colors paint set, various colors
MS - Paint Basic Brush Set 5pc
MD - MD - Owl die, COL1302
Sizzix - Big shot machine

Private: Fabrik and ribbon


Ha det bra!/Take care!
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!