Fortsätt till huvudinnehåll

Let’s find a beautiful place and get lost

IMG_8412

Idag har jag testat att stämpla med Martha Stewart Craft Paint, jag använde guld och sterling och stämplade fjädrar. Eftersom färgen funkar som en resist så går det bra att göra en fin bakgrund när det torkat. Jag skyndade på torkningen med men värmepistol.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toay I tried to stamp with the Martha Stewart Craft Paint, I used Sterling and Gold and stamped some feathers. Since the paint works as a resist after drying you can make a cool background after stamping. I am impatient so I used the heat gun to speed up the drying.

IMG_8416

Här syns det hur fint det skimrar, metallicfärgerna är verkligen riktigt metalliska. Jag satte fast lite enamel dots och bling för att pynta kortet lite.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Can you see the shimmering metallics, these paints are great! I used enamel dots and bling to embellish the card a bit more.

Material/Supplies:

  • Bazzil Basics Cardstock – White
  • Martha Stewart Craft Paints Metallic – Gold, Sterling
  • Studio Calico Enamel Dots
  • Basic Grey Candy Buttons
  • Prima Marketing Say it in Crystals #551513
  • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - White, Variety Pack
  • Scrapbook Adhesives MyStik™ Permanent Strips Dispenser

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!