måndag 5 augusti 2013

It´s summer but feels like october...

Halloj!
Ibland känns sommaren långt borta trots att det enligt kalendern borde vara högsommar med värme sol och bad. Tittar jag ut genom fönstret just nu så spöregnar det, och är rena höstrusket utanför dörren.
....
Hi!
Sometimes it feels like summer is far away even if the calendar says it should be sunny and hot. If I´m looking out my window right now, the rain is pouring down and its feeling like October not July.
Idag tänkte jag visa en LO jag gjorde till Augustiutmaningen som handlar om allt som hör sommaren till... och ja, för mig är detta sommar. Att få ligga i solen, och njuta av värmen. 
Tyvärr har sommaren inte bjudit på allt för många varma dagar i sommar. Men de få dagar som varit, har jag tillbringat i solstolen. 
....
Today I´m sharing a page I did for the August challenge, and its about how I want it to be when its summer, and not as it really is.  I love to sit in the sun enjoying myself, not be inside watching the rain fall down from the sky.

När jag gjorde den här LOn använde jag mig av Sizzix Die frame Fancy rectangle, Stampingear från Inkadinkado.

When I created this page, I used the Sizzix frame Fancy Rectangle and the Stampingear from Inkadinkado.

Jag använde också min Silhouette för att skära ut lite pilar och annat skoj (som sen inte hamnade på LOn).

I also used my Silhouette to cut out som fun shapes... (but not all of them ended up on this page).


Material: 
Basic Grey- BBA4023, CPT4249, KNE42, KNE4215 
My Minds Eye- Collectable chipboard shapes 
Sizzix- frame Fancy rectangle 658948 
Martha Stewart- Monarch Butterfly 42-30002 
Inkadinkado- Stampingear, 65-32001 ornamnet design 
Silhouette Cameo 
Silhouette studio fileInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...