Fortsätt till huvudinnehåll

It´s summer but feels like october...

Halloj!
Ibland känns sommaren långt borta trots att det enligt kalendern borde vara högsommar med värme sol och bad. Tittar jag ut genom fönstret just nu så spöregnar det, och är rena höstrusket utanför dörren.
....
Hi!
Sometimes it feels like summer is far away even if the calendar says it should be sunny and hot. If I´m looking out my window right now, the rain is pouring down and its feeling like October not July.
Idag tänkte jag visa en LO jag gjorde till Augustiutmaningen som handlar om allt som hör sommaren till... och ja, för mig är detta sommar. Att få ligga i solen, och njuta av värmen. 
Tyvärr har sommaren inte bjudit på allt för många varma dagar i sommar. Men de få dagar som varit, har jag tillbringat i solstolen. 
....
Today I´m sharing a page I did for the August challenge, and its about how I want it to be when its summer, and not as it really is.  I love to sit in the sun enjoying myself, not be inside watching the rain fall down from the sky.

När jag gjorde den här LOn använde jag mig av Sizzix Die frame Fancy rectangle, Stampingear från Inkadinkado.

When I created this page, I used the Sizzix frame Fancy Rectangle and the Stampingear from Inkadinkado.

Jag använde också min Silhouette för att skära ut lite pilar och annat skoj (som sen inte hamnade på LOn).

I also used my Silhouette to cut out som fun shapes... (but not all of them ended up on this page).


Material: 
Basic Grey- BBA4023, CPT4249, KNE42, KNE4215 
My Minds Eye- Collectable chipboard shapes 
Sizzix- frame Fancy rectangle 658948 
Martha Stewart- Monarch Butterfly 42-30002 
Inkadinkado- Stampingear, 65-32001 ornamnet design 
Silhouette Cameo 
Silhouette studio fileKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!