Fortsätt till huvudinnehåll

I love shoes!

Som ni kanske redan vet så är jag ju extremt svag för glitter. Och skor. Jag älskar skor! Jag gissar på att jag har ca 250 par, en del helt oanvända med prislapparna kvar. Jag vet, hopplöst fall. ;) 

På den här layouten så har jag använt en rykande färsk Spellbinder: Exquisite Lables Eleven. Visst är de snygga? Jag stansade ut i svart cardstock och sedan lade jag på ett lager med en av de sprillans nya släppen från Martha Stewart: akrylfärg med glitter i. Glitter! Tjoho! Kan det bli bättre? :) 

Inte nog med att Spellbinder släpper en massa nya och härliga dies nu i slutet på augusti så har även Martha Stewart precis släppt en massa nya akrylfärger som fäster på precis allt!! Det finns med satineffekt, pärlemoreffekt, glitter, metallic-look, Gesso, krackeleringslack, Glow-in-dark-färg, magnetisk färg, svarta-tavlan-färg, tygförstärkningsfärg. Ja allt du kan önska dig och lite till! 

Till detta har hon även släppt snygga stenciler, schabloner och en helt bunt olika verktyg och penslar. Jag ÄLSKAR alla färgerna, de är galet användbara och så in i bomben snygga! :) Kika in HÄR och se alla godsakerna.

***************

As you already know, I'm extremly weak for glitter. And shoes. I love shoes! I think I have somewhere around 250 pairs, some of them never used with the tags on. I know, I'm a hopeless case. ;)

I have used a brand new and smoking hot Spellbinder on this layout: Exquisite Lables Eleven . Are'nt they really good looking? I used it on black cardstock from Bazzill and then  I painted it with one of the extraordinary news from Martha Stewart: acrylic paint with glitter in. Could it be better? :)

It's not enough with that Spellbinder has a Autumn release with A LOT yummie new dies, Martha Stewart has done it again: a whole bunch of acrylic paint that fits on all surfaces! There are paint with High Gloss, Satin, Pearl, Crackle, Chalkboard, Glow-in-Dark, Magnetic, Metallic, Glitter and a whole lot more. Everything you can wish for and more! 

She has also given us some cool tools: brusches, stencils and so on. I just love all the colors, take a look HERE to see all the goodies! :)Material
Bazzill Basics Mono White T10-1001
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Spellbinders Nestabilities Exquisite Labels Eleven S6-008
Martha Stewart Crafts Glitter Acrylic Paint Glitter Obsidian 32182
Prima Marketing Flowers Cabaletta 561710
Prima Marketing Flowers BelCanto 562182
Prima Marketing Say it in Crystals Craftsman Crystal Border 560096
Sticko Alpha LG Serif Foam ABC Black SPABC182
Versafine Onyx Black TSVF082
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Scrapbook Adhesives
SMASH Date Stamp 30-614833


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!