söndag 28 juli 2013

Magnet board

Jag fick också massor av härliga Martha Stewart-färger i mitt senaste paket. Bland annat fick jag magnetfärg och Crackle Effect som jag ville prova. Jag bad de andra tjejerna i designteamet om inspiration och fick tipset att göra en magnettavla och det lät roligt så jag köpte mig en ram och testade.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

I also got lots of great Martha Stewart Craft Paints in my latest kit. I got some Magnet Effect and Crackle Effect too and wanted to try them out. I asked the other girls in the team for some ideas and got the suggestion to make a magnet board. I liked the idea and got me a frame and got started.

IMG_8386

Visst blev den härligt färgglad och fin? På magnetfärgen står det att man ska måla på underlaget och sen med färg ovanpå magnetfärgen men jag ville kunna skriva med whiteboard-penna ovanpå så jag började med färg (Sea Lavender heter kulören), sen magnetfärgen. Jag lade på ett par extra lager magnetfärg för att det skulle funka genom glasskivan. Jag använde ett penselset som också kom i mitt kit, fantastiskt bra penslar från Martha Stewart!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

It ended up really colorful and cool, it looks perfect in my scraproom. On the Magnetic effect it tells you to use the effect on top of your surface and then put the paint on top of it but I wanted to be ale to write on my board with a whiteboard pen so I started with a couple of layers of Sea Lavender Satin Paint. Then I put the Magnetic effect on top of it. I used a couple of extra layers since the glass was between the magnet and the effect. I used a set of brushes that I also got in the kit, great brushes from Martha Stewart!

IMG_8385

Själva ramen målade jag först i färgen Gold, sedan på med ett lager Crackle effect och sen hade jag en härligt ceris färg som heter Raspberry Ice överst. Resultatet blev härligt kitchigt och passar i mitt färgglada scraprum.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

I painted the frame in the Metallic color Gold, then I added the Crackle Effect and on top I used the color Raspberry Ice. I loved the kitchy result!

IMG_8387

Jag fick också silkscreen stenciler i mitt kit, även de från Marta Stewart. Jag har aldrig testat sådana innan så jag lade på en fin blomma i ett hörn och färgade in den med samma guldfärg. Resultatet blev jättedetaljerat och fint! Jag blev imponerad av de mångsidiga färgerna, det är skönt att slippa fundera om de funkar på ett visst material. Det är bara att måla på!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

I also got some silkscreen stencils from Martha Stewart in my kit. I never tried silkscreen before so I added a golden flower in the corner of my board. I love the detailed result and it was really fun! I was really impressed with the versatile paint, I like that you don’t have to wonder what type of paint to use on a certain surface. Just paint on!

Material/Supplies:

  • Martha Stewart Multi-Surface Satin Acrylic Craft Paint – Sea Lavender, Raspberry Ice
  • Martha Stewart Multi-Surface Metallic Acrylic Craft Paint – Gold
  • Martha Stewart Magnetic Paint Effect
  • Martha Stewart Weather Crackle Effect
  • Martha Stewart Adhesive Silkscreens – Botanical
  • Martha Stewart Paint Basic Brush Set 5pc

Maya-Isaksson-signatur-liten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...