Fortsätt till huvudinnehåll

Lots of flowers

Alla som känner till min scrapstil vet att jag är mer eller mindre handikappad när det kommer till blommor. Jag har riktigt svårt att använda dem och lyckas jag få dit tre stycken i ett hörn så är jag jättenöjd med att ha tagit mig ur min bekvämlighetszon. Då kan man ju undra vad som hände när jag gjorde detta kort, ingen är mer förvånad än jag. Jag ville testa min nya Mini-8 punch och några snygga Spellbinders-dies och se vad som hände!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anyone who knows my scrapstyle knows that I am challenged when it comes to flowers. I have a really hard time using them and will put something like three in a corner and be really proud that I got out of my comfort zone. Well... Something wierd happened while making this card. I wanted to use my new Mini-8 punch and some spellbinders to go with it and look what happened!

IMG_8323

Det kan vara ett nytt rekord för hur många blommor jag satt på ett alster. Jag är så glad över att ha lyckats använda några av mina vackra Primablommor, de passade riktigt fint på detta kort.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

I think this is the most flowers I ever added to a single card. I am so happy to finally been able to use some of my beautiful Prima flowers, I think they look really pretty on this card.

IMG_8326

Material/Supplies:

 • Bazzil Cardstock – Petunia, Jetstream, White (prismatics)
 • Prima Marketing Calabetta E #561765
 • Prima Marketing Interlude F #561437
 • Prima Marketing Fairytale roses
 • Prima Marketing Say It In Crystals Pink/Yellow w Flowers #560638
 • Basic Grey Mini Alpha Stickers Pink BAS-3986
 • Spellbinders Nestabilities Standard Circles LG
 • Spellbinders Grand Nestabilities Grand Stately Circles
 • WRMK Celtic Mini 8 Punch
 • Scrapbook Adhesives MyStik™ Repositionable Dots Dispenser
 • Scrapbook Adhesives Crafty Foam Tape White

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

 1. Hihi! Jag känner igen mig i det där med blom-handikappet!!
  Men ditt kort blev hur som helst superfint! Jag antar att det är som i reklamen: Plötsligt händer det!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!