Fortsätt till huvudinnehåll

Julis tävling / Challenge in July

Hallå på er!
Nu är det första juli och det är då dags att avslöja för er vilken tävling vi har i juli månad. Den här månaden vill vi att ni skapar ett valfritt sorts alster utifrån skissen som Katarina har ritat.
Tävlingen pågår under tiden 1-21/7, ditt bidrag som ska vara nyskapat för den här tävlingen, mailas till helena@hobbyworld.se innan deadline.
Du får gärna vända på skissen om det känns bättre och vi vill inte att du kombinerar bidraget till vår tävling med någon annan tävling.
Vi vill att ditt alster ska vara 500 pxl bred.
För att få vara med i vår tävling vill vi att du även bloggar ditt alster i din blogg och länkar till vår tävling (du måste ha bloggat innan du mailar in ditt bidrag).
Tänk på att din bloggadress måste finnas med i ditt tävlingsmail.

Vi kommer att utse tre stycken vinnare som vinner limprodukter från Scrapbook Adhesives värt minst 200 kr / st.
Vinnarna kommer att presenteras här i bloggen den 28/7 samt underrättas via mail.
Hobbyworld är en av de ledande distributörerna i Sverige och Norden inom hobby och hantverk. Våra leverantörer är välkända (ex Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) och deras produkter håller hög kvalitet. Återförsäljare till oss hittar du här!
Som inspiration till tävlingen visar vårt DesignTeam deras personliga tolkningar av skissen:

Malin:

Material: 
Bazzill Basics Chandelier T8-808 
Bazzill Basics Mono White 10-1001 
Prima Marketing Paper Pad 6*6 Life Time 845667 
Prima Marketing Flowers Zephyr Bosque 562519 
Prima Marketing Alphabet Stickers Romance Novel 559120 
Spellbinders Nestabilities Opulent Ovals S5-160 
Marianne Design TeaRoses RB2206 
Marianne Design Tassels JU0888 
Marianne Design Pink Bouquet Flowers JU0886


Katarina:

Material
Bazzill Basics- T4-436 
Bazzill Basics- T10-1076 
Bazzill Basics T7-725 
My Minds Eye- 6" Pad collection Collectable-Unforgettable 
My Minds Eye- Collectable Deco buttons CTB210 
My Minds Eye- Collectable enamel dots CTB215 
Basic Grey- Hey You stickers bba-4069 
Sizzix Doily-658947 
Spellbinders- Medallion S2-025 
Silhouette Cameo- Silhouette Studio


Maya:
Material:
Bazzil Basic Paper 6×6 Multipack – Beach House
Bazzil Basic Paper Pomegranate Trio #3 Pomegranate T2-227
Prima Marketing Say It In Crystals Pink/Yellow w Flowers 560638
Spellbinders Nestabilities Decorative Labels One
Marianne Design Paper Roses Navy blue
Scapbook Adhesives MyStik™ Repositionable Dots Dispenser
Scrapbook Adhesives Crafty Foam Tape White

Therese:
Material/Supplies:
Bazzill cardstock - White
Bazzill - Basics patterned paper, black 12x12 pack
MME - My girl Designer paper 6x6 pack
EK Success - 2" inch circle punch
MS - Paper trimmer
PM - 12x12 Art Stencil Turkish Grunge
PM - 12x12 Dots Mask
Mask - Chevron, cut out in vinyl with the Cameo
This one is almost the same:
PM - 12x12 Stencil Chevron
------------------------------------------------
Today it's July 1st and it's time for reveling this month challenge. We want you to make a project inspired by Katarinas sketch she's made this month.
The challenge takes place during July 1st until July 21st, your project shall be made for our challenge and can not be combined with another challenge. E-mail your project to: helena@hobbyworld.se Before deadline.
You can turn the sketch if you want and your project shall be 500 pxl wide.
You must blog your project in your own blog and link to our challenge (you must blog before you e-mail your project to us). Don't forget to link to your blog in the e-mail.
We're gonna chose three winners who will win adhesives from Scrapbook Adhesive worth approx. 200 SEK. The winners will be reveled at July 28th at 6 pm.
Our talented DesignTeam have made some inspirational projects - see above.

Hobbyworld is one of the leading wholesalers in Sweden and Northern European Countries in hobby and crafts. Our brands are well-known (such as Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) and their products have high quality. Our retaliers you will find here!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!