Fortsätt till huvudinnehåll

Happy day - the best ever!

 Jag har en liten stämpel i retrostil, så vad kan passa bättre till än kollektionen Hipster från basic Grey? Sagt och gjort, det visade sig vara en utmärkt kombination!
------------------------
I got this fabolous little stamp in retro style, so what could be better than using Basic Grey collection Hipster? Said and done, and that turned out to be a great combination!


Metalltabbarna är urläckra! man köper dem i ett set med sju olika designs.
------------------------ 
The metal tabs is really cool! Coms in a variety of  seven different designs.


Tofsar sätter en feminin prägel på det mesta. Gjorde också en rosett av ett spetsband som jag satte ett par fina pins i.
------------------------ 
Tazzles brings a feminine touch to the project. Made a bow of a lace ribbon and attetched two decorative pins.


Knappar och flair stickers får ge lite djup till mitt alster.
------------------------ 
Buttons and flair stickers for a little bit of depth.


En metallord som tillsammans med flair stickern skapar titeln på kortet.
------------------------ 
And metal words that makes the title togeher with the flair sticker.


En träknapp, en liten bit spetsband och en till flair sticker - och några enamel dots.
------------------------ 
And a wooden button, a piece of lace, another flair sticker and som enamel dots.


Materiallista | Supply List | Hobbyworld Retailers
 • Cardstock - Bazzill Basics - Saguaro #T5-5123
 • Basic Grey - Hipster Collection Pack #CL-HIP-4101
 • Basic Grey - Hey You Metal Words Stickers #BBA-4055
 • MME - Collectable Memorable - Im With… Enamel Dots - #CTB155
 • MME - Collectable Memorable Hello Pins #CTB145
 • MME - Collectable Memorable - Journey Decorative Buttons - #CTB150
 • Basic Grey - Carte Postale - Chipboard buttons - #CRT-4303
 • Basic Grey - Hey Girl - Flair stickers #BBA-4064
 • Basic Grey - Hey You Metal Words Stickers #BBA-4055
 • Basic Grey - Hipster Metal Tabs #MET-4111 
 • Martha Stewart Crafts - Lace Ribbon
Happy scrappin'!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!