Fortsätt till huvudinnehåll

An amazing birthday

IMG_8258

Idag visar jag ett kort som jag gjort efter Katarinas fina skiss till julitävlingen. Det är gjort med härliga Bazzil-papper och en riktigt snygg Spellbinders die. Visst är ni med och tävlar även om solen skiner? Jag kan lova att priset är jättefint, jag älskar Scrapbook Adhesives produkter! Så kolla in detta inlägg för alla detaljer, jag ser fram emot att få se vad du skapar till tävlingen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today I am showing a card made with inspiration from Katarinas great sketch for the July challenge. The papers are from Bazzil and I just love this die from Spellbinders. I hope you are taking part in this months challenge even though the sun is shining! I can promise you a great prize, I love the products from Scrapbook Adhesives! Check out this entry for all the details. I am looking forward to seeing your creation for this challenge.

Material/Supplies:

  • Bazzil Basic Paper 6×6 Multipack – Beach House
  • Bazzil Basic Paper Pomegranate Trio #3 Pomegranate T2-227
  • Prima Marketing Say It In Crystals Pink/Yellow w Flowers 560638
  • Spellbinders Nestabilities Decorative Labels One
  • Marianne Design Paper Roses Navy blue
  • Scapbook Adhesives MyStik™ Repositionable Dots Dispenser
  • Scrapbook Adhesives Crafty Foam Tape White

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!