Fortsätt till huvudinnehåll

Weddingbells are ringing!

Halloj!
Romantiken flödar, bröllopsklockor ringer, par förlovar sig... idag tänker jag inspirera med lite romantiska kort utskurna med Silhouette skärmaskin.... snart kanske man får gå på bröllop. Vem vet?!
Dessa kort funkar ju lika bra till förlovade paret, som till brudparet.. eller varför inte bjuda in till festen med ett kort?!

Hello!
Its that time of year, weddingbells are ringning and couples get engaged, and today I thought that I wanted to share a couple of romantic cards I´ve made using my Silhouette.


För att göra dessa kort använde jag mig av två olika bilder från Silhouette Online store, som jag sammanfogade och skar ut med min skärmaskin. därefter byggde jag upp kortet med flera lager av olika enfärgade papper och 3D kuddar.

when I made these cards I took two shapes from the Silhouette Online store, and I welded them together, before I cut it out. When that was done I just added several layers of different papers and 3D foam squares.


Materials used:
Basic Grey- Knee Highs kne-4184
Adhesive valuepack- 01697-30
Bazzill Basics Prismatic white 19-10031
Bazzill Basics- quarts 1-107
Silhouette Cameo

Private:
glitter Cardstock


Hobbyworld retailers
Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!