söndag 16 juni 2013

Wedding times

IMG_8239

Jag har haft en liten Spellbinders die liggande på mitt bord ett tag nu. Jag brukar lägga fram saker som jag vill använda och denna die är så rackarns söt! Idag fick jag äntligen användning för den. Jag ville göra ett bröllopskort men mitt första försök blev pannkaka och då såg jag denna söra die ligga där och så blev det ett helt annat kort istället. Hur fint som helst blev det i vitt, rosa, kraft och en söm i guld.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I had this super cute Spellbinders die on my desk for a while now. I sometimes put things I want to use in a pile waiting for its turn to be used. Today I got the chance to use it after making a mess of my first idea for a wedding card. This card is really different from my original idea but I love how it turned out in white, kraft, pink and a dash of gold.

IMG_8242

Material/Supplies:

  • Bazzil Basics Cardstock Classic Kraft
  • Bazzil Card Shoppe Marshmallow 8,5 x 11
  • Spellbinders Shapeabilities D-Lite Medallion Eight
  • Prima Say it in Crystals #551513
  • Scrapbook Adhesives Crafty Foam Tape White

Maya-Isaksson-signatur-liten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...