Fortsätt till huvudinnehåll

SMASH

Jag har alltid sparat på urklipp från tidningar och förr så sparade jag dom i olika slags plastfickor. När jag sen rensade så slängde jag mycket utav det, När jag fick denna stora Smash bok så har jag börjat att klistra in mina urklipp som en slags moodboard istället. Urklipp som inspirerar mig på något vis. Just nu är det mest inredning men eftersom boken är stor så kommer jag att kunna fylla den med massor av inspiration.
************
I have always saved clippings from papers and I saved them in different kinds of plastic pockets. When I then cleaned, I threw a lot of it out. When I got this big Smash book, I have started to fill it with my clippings as a sort of mood board instead.

Ett album i ett lite större format, ca 28 x 34 cm, med embossade albumyttersidor i chipboard. Albumet har 40 st sidor och inkluderar även en kombinerad penna och limpenna.
************
An album in a slightly larger size, about 28 x 34 cm, with embossed outer sides of the chipboard. The album has 40 pages each and include a combined pen and gluepen.
Inspiration i turkost.
*************
Inspiration in turquoise.
Inspiration i vitt och betong.
************
Inspiration in white and concrete.
Inspiration för trädgård.
************
Inspiration for the garden.
Inspiration för kök.
************
Inspiration for the kitchen.

Det finns en uppsjö av tillbehör för ditt smash album. Några visas här nedan.
************
There are plenty of options for your smash album. Some are shown below.


SMASH Pink Folio Bundle 
SMASH kit inkl album, kombinerad penna och limpenna samt andra tillbehör från K&Company´s SMASH serie. Innehåller 86 delar.
************
Pink SMASH Folio Bundle
SMASH kits include album, combined pen and gluepen and other accessories from K & Company's SMASH series. Contains 86 pieces.


SMASH Cutesy Metal Clips.
6 st snygga gem från K&Companys SMASH serie.
************
SMASH Cutesy Metal Clips.
6 stylish gem from K & Company's SMASH series.
SMASH Family Pad.
Förpackning med 30 st journalingblad, i SMASH serien. Används för att ex skriva ner och dokumentera familjehändelser.
************
Family SMASH Pad.
30 Pack journalingcards in the SMASH series. Used for example, writing down and documenting family events.
SMASH Paper Tabs 
Förpackning med 16 st tabs i 4 olika designer, dvs 4 av varje design, i SMASH serien. Används för att ex märka ut viktiga blad i anteckningsboken.
************
Paper SMASH Tabs
16 Pack tabs in 4 different designs, 4 of each design in SMASH series. Used for example, mark the key blade in the notebook.

SMASH Retro Grab Bag.
Dekorationer från K&Companys SMASH serie.
************
SMASH Retro Grab Bag.
Embellishments by K & Company SMASH series.


Material/Supplies that i used :

K&company - SMASH Folio Pretty Pocket 30-664036
with combined pen and gluepen.
Private: Clippings from papers.


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!