Fortsätt till huvudinnehåll

Johanna & Johan

God morgon!
Midsommar är över men bröllopssäsongen fortsätter med oförtruten energi. Här har jag skapat ett kort på beställning av makens syster. Svart, vitt, orange och ljusblått skulle det vara och inget ”prinsesskort”. Om jag ska läsa det mellan raderna så blir det inget lull-lull, glitter och tre ton med blommor. Snacka om utmaning!

Jag hoppas att min svägerska ska känna sig nöjd med det här. :) Jag har använt mig av den fina Walking in the forest från Maja Design, nya härliga Shapeabilities från Spellbinder och inte en enda blomma! Inte illa när det gäller mig. ;)

Ha en fin dag och håll kärleken vid liv!

**************************

Good morning!

Midsummer is over but the season for weddings is still going strong. I have created a card for the sister of my husband, who’s going to a wedding next weekend. The request was “black, white, orange and light blue. And no princess card!”. In my world, that means no glitter and not three tons of flowers. Talk about challenge!

I sure hope that my sister in law finds this card good enough. :) I have used the cozy Walking in the forest from Maja Design, lovely Shapeabilities from Spellbinder and not a single flower! Woop!


Have a really nice day and keep the love alive!

Material
Bazzill Basics Mono Raven 10-1081
Bazzill Basics Mono White 10-1001
Maja Design Walking in the forest WAL-551
Maja Design Walking in the forest WAL-554
Spellbinders Shapeabilites S2-031
Martha Stewart Buttons Large Double Punch 42-25047
My Minds Eye Collectable Notable Decorative Tape CTB129


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!